vårstädning

idag ger jag mej själv (och pojkvännen) en STOOOR klapp på axeln. vi har nämligen storstädat lägenheten sedan kl 11 imorse, och blev precis färdiga. vi bestämde oss för att köra en ordentlig vårstädning och piska alla mattor, rensa i lådor, dammsuga, dammtorka, skura alla golv, rengöra toaletten, putsa fönstren osv. varje liten vrå har blivit kliniskt ren, och vi ställde till och med upp sängen mot väggen och rengjorde ordentligt där under, samt under/bakom soffan, vilket i stort sett aldrig händer annars hehe.... och jävlar vad fräscht det känns här hemma nu!! golvet verkligen glänser, och det doftar såpa i hela lägenheten. känner mej sjukt nöjd faktiskt!
 
så nu har vi gjort oss välförtjänta av en riktigt god middag (under hela dagen har vi endast hunnit äta en varsin macka i all hast, så vi är vrålhungriga), så vi tänkte sätta oss ute och grilla! det blir flintastek med potatisgratäng till. MUMMS!!
 


Karina

Sjukt ja gjorde samma sak idag! Sååå skönt att möta våren så. Känns som allt bli så mycket tydligare i huvudet efter det också. Alla tanker liksom.

Anonym

Ååh skulle oxå behöva 😂

Monica

Bra jobbat!😘

Camilla Persson

Visst är det skönt med en storstädning, stod själv med skurhinken och mopp igår och städade med min sambo :)

Jennie

Har också börjat med städning, och har inte mycket kvar. Så skönt när det är gjort.

Bellaneutella

Vad kul! Insåg nu också att vi har samma dammsugare... 😂 den suger bra den.Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Stalker?

Din Kommentar: