cosmos nya sele!

hahaha jag kan knappt hantera hur söt cosmos är i sin nya lilla sele, som jag beställde under black friday! och otroligt nog passade den! allt annat jag beställt till honom hittills har ju varit för stort så jag fått skicka tillbaks. men denna satt perfekt! jag har även beställt ett "rullkoppel" i storlek XS, så jag slipper springa efter cosmos hack i häl genom buskar och snår med det korta 2-meters snöret jag haft innan, haha.. och han verkar vara lika nöjd som jag! 😉
 
och visst börjar han bli stor? trots att han fortfarande knappt är större än en kattunge, så har han vuxit otroligt mycket sedan vi hämtade honom i september. minns ni liksom hur stor hans gose-delfin var i jämförelse med honom förut?? cosmos var ju ungefär lika stor som ett marsvin då, haha! jag tror inte man förstår riktigt hur liten han faktiskt är förrän man ser honom i verkligheten.
 
mammas fina kille 💕
här var han blott 9 veckor:har ni köpt årets adventskalender än?

- inlägget innehåller adlinks -
 
jag älskar verkligen julkalendrar och införskaffar mej ofta flera stycken olika inför varje år. jag tycker att det är så spännande att ha en liten överraskning som väntar bakom varje lucka under hela december. det blir ju nästan som en mini-julafton varje dag!
 
just chokladkalendrar får jag ofta köpa flera stycken av, då jag har lite svårt att hålla mej från att öppna alla luckor på en gång när sötsuget slår till, haha! men med t.ex skönhetskalendrar (som dessutom är lite mer påkostade) så brukar jag vara mycket duktigare, trots att det kliar i fingrarna och man nästan spricker av nyfikenhet..
 
det är ju dessutom så himla roligt att ge bort kalendrar också! till en vän, partner eller familjemedlem, som en tidig julklapp! här nedan har jag klippt ihop ett kollage med flera spännande kalendrar som har med just skönhet, smink och hudvård att göra. nr 4 är dock en nedräkningskalender inför nyår, som alltså har 7 luckor som man öppnar under mellandagarna! länkar till allt finner ni under bilden 💕
 
1. HÄR / 2. HÄR / 3. HÄR / 4. HÄR / 5. HÄR / 6. HÄRmina senaste besök hos Ahclinic

- i samarbete med ahclinic -
 
heej på er! hur mår ni? jag mår helt okej 💕 är dock lite öm i ansiktet efter mina senaste besök på ahclinic, där jag var både igår och i tisdags, samt förra veckan hehe. i tisdags var det egentligen tänkt att jag bara skulle följa med min vän sofie dit som moraliskt stöd, men det slutade med att även jag passade på att köra en behandling som jag egentligen skulle köra dagen därpå. men eftersom dom hade tid över så kändes det lika bra att få det gjort på en gång!
 
det jag gjorde var att fylla ut mina nasolabiala veck (dom vecken som går mellan näsa och mun när man ler). eftersom att mina såna är rätt djupa naturligt så vill jag fylla ut dom främst för att förebygga rynkor, men också för att jag tycker att resultatet blir så fint. och jag är supernöjd!! jag ser ut som ett äkta babyface nu när jag är helt slät och fyllig i ansiktet 🙊 före- och efterbilder fnner ni här nedan. jag gjorde även en botoxbehandling (pannan) hos ahclinic för exakt en vecka sedan, som nu nästan fått full effekt.
 
sedan var jag ju tillbaks igår för att fixa mina naglar hos @nhnails (vi körde på röda jul-naglar med en guldig detalj), men jag stannade även kvar ett par timmar efteråt för att bara umgås med tjejerna som är världens härligaste, och cosmos fick leka av sej lite med sina nyfunna vänner! haha jag kommer väl snart att flytta in där på heltid med tanke på hur ofta jag hänger där numera 😂👏🏼 men det är ju så himla trevligt!
 
ni kan spana in ahclinic på instagram HÄR, eller boka tid direkt HÄR.
 
jag försökte le så brett som möjligt för att framhäva linjerna, därav ser jag lite galen ut på bilderna haha....träningskläder fast man inte tränar?

- inlägget innehåller adlinks -
 
som många av er säkert vet så är ju inte jag något större fan av att träna, och jag har väl gymmat kanske max 4-5 gånger i hela mitt liv.. haha! annars blir det inte så mycket mer än promenaderna med vovven som "motion" för mej, trots att jag vet att jag egentligen skulle behöva röra på mej mycket mer för min hälsas skull (min astma bland annat). men jag är en lat liten gris 😅 och jag får väldigt ofta frågor om hur jag håller mej i form, men ärligt talat så gör jag ingenting speciellt. jag vet faktiskt inte själv hur jag kan se ut som jag gör, med tanke på hur lite jag rör på mej och hur onyttigt jag ofta äter. men jag antar att jag helt enkelt haft tur med mina gener och ämnesomsättningen haha.
 
men trots att jag inte gillar att träna, så älskar jag att gå omkring i träningskläder. det är ju så bekvämt! jag klickade hem några riktigt snygga träningsset från stronger här om veckan som jag precis fått hem och hunnit testat. och jag älskar dom!! hur snygga är dom inte först och främst? älskar de fina mönstrena och färgerna! och dom är otroligt bekväma dessutom och allting sitter som en smäck 👌🏼 länkar till allting finner ni under bilderna 💕
  
träningstopp - HÄR / leggings - HÄR
sport BH - HÄR
träningstopp - HÄR / leggings - HÄRbroken spirit

vill bara berätta för er att jag just nu går igenom någonting väldigt jobbigt privat. jag har försökt att hålla humöret uppe de senaste veckorna i och med att jag måste kunna sköta mitt jobb och filma videos bland annat. men de senaste dagarna har varit väldigt tuffa och det är svårt att hålla uppe en glad fasad, när jag egentligen inte alls mår speciellt bra.
 
ville bara säga det, om jag försvinner ibland eller skulle verka låg så vet ni hur läget ligger till. men jag gör mitt bästa för att försöka få allt att rulla på som vanligt 💕 och det blir väl bättre. kram på er!