black wig

hallå där! jag sitter just nu och väntar på jossan som ska komma hit när hon slutat jobbet. vi tänkte dricka lite vin och snacka skit! myspys ❤ önskar er alla en trevlig lördag!
 
jag klickade förresten hem (på tal om något helt annat haha) en peruk här om dagen. en svart kort page med lugg. vet inte riktigt varför jag beställde den haha, ville bara teta något nytt! och kanske göra något skoj med den. jag har fått en liten grej för peruker det senaste, och jag har faktiskt ett par stycken nya som jag tänkte visa upp i någon form av video kanske? antingen att jag gör ännu en "jag testar peruker"-video, eller om jag gör något annat! kanske testar frisyrer eller någon häftig sminkning att matcha med eller så! vi får se 🙊 det är ju så himla roligt att kunna byta hårfärg och frisyr på bara en minut, och utan att behöva "förstöra" sitt eget hår. för mej som blondin är det ju rena rama mardrömmen att ens tänka tanken på att färga mitt egna hår kolsvart, med tanke på att det vore totalt kört om jag sedan skulle ångra mej (vilket jag alltid gjort efter typ en vecka haha). nä, jag stannar nog som blond ett tag till! 👸🏼
 
men vad tycker ni då? skulle jag passa i denna frisryren och färgen? 😅 jag tycker att jag påminner lite om hon i filmen pulp fiction haha..
 $UICIDEBOY$ x POUYA - RUNNIN' THRU THE 7TH WITH MY WOADIES

kärlek ~FRESH HAIR 💖

- i samarbete med grawhairstyle & hairtalk extensions -
 
hej på er! hur mår ni? vad gör ni? vad ska ni göra ikväll??? den sista frågan är något jag själv sitter och funderar på. kanske jag ska ta och spela in en ny video? vilken sorts video skulle det i såna fall vara? kom gärna med önskemål!
 
hur som helst så var jag hos världens bästa frisör sofie graw igår (@grawhairstyle på instagram), för att sätta om mitt löshår som vuxit ut en bit. så vi slingade/färgade alltså ingenting denna gång, utan flyttade bara upp löshårsfästena. men ändå känns håret som nytt nu när det är uppfräschat och allting sitter på plats!
 
jag hade råkat tappa en slinga också, som jag sparat för att ta med mej till sofie. så innan jag skulle åka så la jag slingan försiktigt i min handväska, men på något sett hade comsos lyckats rota fram och stulit den, för en stund senare hittar jag den i hans koja heeelt söndertuggad och vandaliserad bortom all räddning.... som en hård liten dreadlock hahah 😭😭😂
 
så nu har jag en slinga mindre på skallen än innan, men det syns ju inte direkt! och som vanligt så är resultatet magiskt!! älskar mitt lååånga blonda prinsesshår! 💖
 
haha jag vet inte varför mitt hår ser ut att ha en annan färg på första bilden? med tanke på att vi inte färgade det... men det är antagligen pga ljuset!#throwback 🏂🏼 ❄

varje gång jag bläddrar igenom min blogg på jakt efter något gammalt specifikt blogginlägg, så kommer jag alltid över massa annat skoj i förbifarten. som detta inlägg från förra vintern t.ex! jag letade egentligen efter något helt annat, men kom på mej själv sitta och kolla igenom dessa bilder istället och drömma mej bort. för hur härligt ser inte detta ut? som ni redan vet så är ju jag mer av en höst/vintermänniska snarare än vår/sommarmänniska. jag gillar kylan (okej när det är under -25 iallafall hehe), den friska luften, bristen på insekter, och att hela landet förvandlas till en helt ny och sagolik värld. snö är ju så fruktansvärt vackert. det finns nog inget vackrare än de riktiga vintrarna uppe i norrland, där alla träden är täckta av is och snö, och vart man än kollar så är det helt vitt. som i filmen frost haha ❄ och jag är isprinsessan hihi 👸🏼 (förresten, undrar hur cosmos kommer reagera när han får se snö för första gången i sitt liv?)
 
"jag och J drog till hammarbybacken och åkte lite skidor/snowboard. sjukt skoj! jag har ju inte åkt skidor på flera år, så det var riktigt skoj att få ge sej ut i backen igen. dock var snön kanske inte den bästa, eftersom det typ var konstgjord snö från snökanonerna så var det rätt isigt och dåligt underlag. men det gick ju iallafall att åka! 😊 och vi hade med oss varm oboy, smörgåsar med ost, och lite minttu för att hålla oss varma hehe 😉 verkligen en supermysig dag!!"
 /// mind your own business ///