black wig

hallå där! jag sitter just nu och väntar på jossan som ska komma hit när hon slutat jobbet. vi tänkte dricka lite vin och snacka skit! myspys ❤ önskar er alla en trevlig lördag!
 
jag klickade förresten hem (på tal om något helt annat haha) en peruk här om dagen. en svart kort page med lugg. vet inte riktigt varför jag beställde den haha, ville bara teta något nytt! och kanske göra något skoj med den. jag har fått en liten grej för peruker det senaste, och jag har faktiskt ett par stycken nya som jag tänkte visa upp i någon form av video kanske? antingen att jag gör ännu en "jag testar peruker"-video, eller om jag gör något annat! kanske testar frisyrer eller någon häftig sminkning att matcha med eller så! vi får se 🙊 det är ju så himla roligt att kunna byta hårfärg och frisyr på bara en minut, och utan att behöva "förstöra" sitt eget hår. för mej som blondin är det ju rena rama mardrömmen att ens tänka tanken på att färga mitt egna hår kolsvart, med tanke på att det vore totalt kört om jag sedan skulle ångra mej (vilket jag alltid gjort efter typ en vecka haha). nä, jag stannar nog som blond ett tag till! 👸🏼
 
men vad tycker ni då? skulle jag passa i denna frisryren och färgen? 😅 jag tycker att jag påminner lite om hon i filmen pulp fiction haha..
 


Anonym

SÅ LÖJLIGT SNYGG

My

Haha nejjjj du passar mycket bättre i långt blont!

Isabelle

Så himla söth 😍

Jos

Du passar i peruken! Nu kommer jag säga något som inte uppfattas som positivt, men jag hoppas att du tar det lite lugnt med fillers i kinderna. Upplever att många blir storleksblinda och tycker det är synd. Jag vet att du gillar ett lite extremt utseende och tycker det är coolt! Men vissa procedurer känns mer negativa än andra - mycket fillers i ansiktet är en sådan grej tycker jag. Smaken är som baken, men kan vara värt att tänka på att det är lätt att öka på och öka på utan att riktigt se vart man har kommit. I vilket fall, önskar dig allt gott - och gillar dig som person. Kram

Svar: ja det är ju din åsikt 😅 vi har väl helt enkelt olika smak när det kommer till storlek och mängd fillers hehe 😘 tack så mycket, kramar!
Isabelle Strömberg

Camilla Persson

Håller med att du nog ska behålla ditt blonda hår, men kul att prova lite olika färger och frisyer ☺️ Trevlig helg!

Alice

Wow jag tycker att du passade sjukt bra i den! 😍

Diana

Jos! Vad bra skrivet! Så fint ärligt och sant. Kram!

Svar: det är fortfarande bara hennes åsikt! 😊
Isabelle Strömberg

Netti Starby

Du passar i peruken men du passar ännu mera i ditt långa blonda hår! :-D

Joy Malou Schubert

wow! jaaa! du skulle lätt passa i detta. hur vacker är du! alltid 😄💎Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Stalker?

Din Kommentar: