broken spirit

vill bara berätta för er att jag just nu går igenom någonting väldigt jobbigt privat. jag har försökt att hålla humöret uppe de senaste veckorna i och med att jag måste kunna sköta mitt jobb och filma videos bland annat. men de senaste dagarna har varit väldigt tuffa och det är svårt att hålla uppe en glad fasad, när jag egentligen inte alls mår speciellt bra.
 
ville bara säga det, om jag försvinner ibland eller skulle verka låg så vet ni hur läget ligger till. men jag gör mitt bästa för att försöka få allt att rulla på som vanligt 💕 och det blir väl bättre. kram på er!
 


S

Finaste Isabelle, du är så stark. Du klarar det vad det nu än är, så tar du dig igenom det ❤

Sistah

❤️❤️❤️❤️❤️

Anonym

Kramar! Hoppas det blir bättre. Jag känner samma som du, så du är aldrig ensam ❤️

Sanna

En sak jag tänkt på, och INTE för att lägga någon värdering i ditt mående eller att det är personligt riktat mot dig eller så, utan bara nåt jag kom på när jag läste detta inlägg. Är att varje gång en influenser inte mår bra eller är nere över något privat (vilket vi alla är ibland) så tar de sig rätten att bara skita i sitt jobb. Jag förstår hela biten med att man blir lite synad, måste spela glad, lägga på en liten fasad och allt det där.. men vi andra som jobbar med människor då? I direkt kontakt med människor dessutom och ändå måste hålla oss professionella med samma mående. Man gör det och biter ihop, är det tillräckligt illa för att inte kunna jobba så blir man sjukskriven, då oftast pga närståendes sjukdom, bortgång och såna större grejer. Om man tex håller på att separera med sin partner eller gör slut, inte fan stannar man hemma från jobbet för det eller skiter i att jobba. Kan någon bara svara på varför "reglerna" generellt är annorlunda för influensers? Då de flesta som arbetar med detta vill visa på att det är som vilket jobb som helst, men det är det ju inte? Där är det accepterat att man tar tid off bara när man vill hit och dit och läsarna bara ojar, skickar styrkekramar och säger ta den tid du behöver. Tänk om en chef på en fysisk arbetsplats skulle säga så för att du och din pojkvän har det lite knarrigt? Bara en tanke som slagit mig många gånger vid liknande tillfällen när tex blondinbella, kenza och ja egentligen alla ursäktat sig flera gånger och tar fler dagar off. Varför kan ni inte göra som alla andra och bita ihop? Om svaret är: "för att vi har möjligheten i och med våra flexibla arbetstider" så undrar jag isåfall hur de som ger er jobb kan gå med på detta och ha överseende varje gång att saker inte blir gjorda enligt tidsplan osv. plus att hela den inställningen tyder på dålig arbetsmoral om man ser samhället i stort. Vad tycker du/ni som läser detta? Är genuint intresserad!

Anonym

Sanna: De flesta människor med "vanliga jobb" har lediga helger/dagar och semestrar, kan gå hem efter jobbet och koppla bort det både fysiskt och mentalt för att återhämta sig. Många influensers jobbar 7 dagar i veckan, året runt. Inte ens semester blir semester. Sen förstår jag att en del verkar tycka att influensers lever ett "lyxliv" och borde vara glad att dom "slipper jobba", men jag jämför det med att jobba med tex reklam eller som skribent eller krönikör. Istället för att skriva en krönika i veckan till en veckotidning eller klippa ihop en annons som ska ut i dagstidningen och sen gå hem och ta helg så ska du skriva intressanta texter, fotografera bilder och producera reklaminlägg som ska få folk att stanna kvar VARJE DAG, helst flera gånger om dagen. Man kan väl tycka vad man vill om influensers, men dålig arbetsmoral skulle jag verkligen inte säga att de har för då skulle de aldrig blivit influensers över huvud taget.

Och jag kan förstå att du undrar, men det är jävligt osmakligt att ta upp det under ett inlägg där någon berättar att den mår dåligt, särskilt när du skriver så nedlåtande som du gör.

Isabelle, jag hoppas verkligen att allt löser sig för dig ❤️

Martine

Du måste få varva ner de är viktigt! vi som följer dig kommer alltid tycka om dig och följa dig även om du inte skulle lägga upp så ofta jag kommer va kvar många andra med så ta det bara lugnt och försök vila upp dig! Stora styrke kramar till dig! ❣️🙏

Anonym

Världens finaste <3

Åsa

Kram!!💜❤

Isabelle

Ta den tid du behöver! Hoppas att du snart mår bättre ❤️ kramar

Mia

Jätte bra Sanna:)
Någon skriver att du måste varva ner, jag undrar vad dem menar med det? Du blogga väll bara eller har du andra privata jobb?

Svar: alla mina sociala medier är mitt jobb = youtube, instagram, bloggen, och allt som hör där till
Isabelle Strömberg

Carola

Stor kram till dig ❤ hoppas det ordnar sig!

Emma

Styrkekram <3

Sanna Lindström

Bara sociala medier är inte ett jobb:)

Svar: jo det är det, hur mycket du än försöker intala dej annat 😘
Isabelle Strömberg

Carolina

Vi uppskattar att vi får se dig trots att du går igenom någonting jobbigt privat, men att ta det lite lugnt kommer inte göra att vi går någonstans 😘 oavsett vad det är du går igenom så hoppas jag det löser sig, det kommer iallafall att det dig❤️ Kram

Anonym

jadu Mia vad jag menade med varva ner att ta de lugnt ifrån sociala medier om man inte känner för det då hon kanske känner press som de flesta gör som jobbar med bloggar youtube och allt annat du värkar inte ha någon direkt koll precis

Lina

Men Sanna.. Du har rätt, många tvingar sig själva till jobbet ändå och det är väl egentligen DET som är problemet? Och vad som är en "stor" eller "liten" grej är väl inte upp till dig att avgöra? Det som är en liten grej för dig, kanske är en stor grej för mig och tvärtom. Det om något borde väl du förstå om du jobbar med människor? För att göra det tydligt: psykisk ohälsa hänger ju inte ihop med hur "stora" grejer man går igenom, en person kan lida av klinisk depression utan att ha "gått igenom" någonting. Att vi lever i ett samhälle där många är så jävla plikttrogna att de biter ihop trots att de mår dåligt är ju snarare problemet. Vi skulle vinna på att våga gå till chefer, kollegor, sjukvård i förebyggande syfte när vi behöver avlastning. Det har man rätt till som arbetstagare. Så nästa gång du känner att du klistrar på en fasad för att du måste vara "professionell", kanske du själv bör ta dig en funderare. Skulle jag må dåligt för att jag och min sambo "har det lite knarrigt" och jag kände att det skulle påverka kvalitéten på mina patientbesök, då skulle jag göra någonting åt det. Och det skulle vara mitt ansvar. Om jag inte skulle klara av att bita ihop fast att du gör det, betyder inte det att jag är sämre än dig. Det betyder att vi är olika.

Svar: Tack för din kommentar ❤️❤️❤️
Isabelle StrömbergNamn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Stalker?

Din Kommentar: