FRESH HAIR 💖

- i samarbete med grawhairstyle & hairtalk extensions -
 
hej på er! hur mår ni? vad gör ni? vad ska ni göra ikväll??? den sista frågan är något jag själv sitter och funderar på. kanske jag ska ta och spela in en ny video? vilken sorts video skulle det i såna fall vara? kom gärna med önskemål!
 
hur som helst så var jag hos världens bästa frisör sofie graw igår (@grawhairstyle på instagram), för att sätta om mitt löshår som vuxit ut en bit. så vi slingade/färgade alltså ingenting denna gång, utan flyttade bara upp löshårsfästena. men ändå känns håret som nytt nu när det är uppfräschat och allting sitter på plats!
 
jag hade råkat tappa en slinga också, som jag sparat för att ta med mej till sofie. så innan jag skulle åka så la jag slingan försiktigt i min handväska, men på något sett hade comsos lyckats rota fram och stulit den, för en stund senare hittar jag den i hans koja heeelt söndertuggad och vandaliserad bortom all räddning.... som en hård liten dreadlock hahah 😭😭😂
 
så nu har jag en slinga mindre på skallen än innan, men det syns ju inte direkt! och som vanligt så är resultatet magiskt!! älskar mitt lååånga blonda prinsesshår! 💖
 
haha jag vet inte varför mitt hår ser ut att ha en annan färg på första bilden? med tanke på att vi inte färgade det... men det är antagligen pga ljuset!


Saga

Vad fint håret blev! Jag ska bara ta det lugnt med bebis ikväll ❤️ Kram

S

SÅ SNYGGT! Ditt hår är goals 😍

Z

Varför lipar du på alla kort? Ser konstigt ut från en vuxen kvinna.

Svar: För att jag vill 😘😘
Isabelle StrömbergNamn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Stalker?

Din Kommentar: