mina senaste besök hos Ahclinic

- i samarbete med ahclinic -
 
heej på er! hur mår ni? jag mår helt okej 💕 är dock lite öm i ansiktet efter mina senaste besök på ahclinic, där jag var både igår och i tisdags, samt förra veckan hehe. i tisdags var det egentligen tänkt att jag bara skulle följa med min vän sofie dit som moraliskt stöd, men det slutade med att även jag passade på att köra en behandling som jag egentligen skulle köra dagen därpå. men eftersom dom hade tid över så kändes det lika bra att få det gjort på en gång!
 
det jag gjorde var att fylla ut mina nasolabiala veck (dom vecken som går mellan näsa och mun när man ler). eftersom att mina såna är rätt djupa naturligt så vill jag fylla ut dom främst för att förebygga rynkor, men också för att jag tycker att resultatet blir så fint. och jag är supernöjd!! jag ser ut som ett äkta babyface nu när jag är helt slät och fyllig i ansiktet 🙊 före- och efterbilder fnner ni här nedan. jag gjorde även en botoxbehandling (pannan) hos ahclinic för exakt en vecka sedan, som nu nästan fått full effekt.
 
sedan var jag ju tillbaks igår för att fixa mina naglar hos @nhnails (vi körde på röda jul-naglar med en guldig detalj), men jag stannade även kvar ett par timmar efteråt för att bara umgås med tjejerna som är världens härligaste, och cosmos fick leka av sej lite med sina nyfunna vänner! haha jag kommer väl snart att flytta in där på heltid med tanke på hur ofta jag hänger där numera 😂👏🏼 men det är ju så himla trevligt!
 
ni kan spana in ahclinic på instagram HÄR, eller boka tid direkt HÄR.
 
jag försökte le så brett som möjligt för att framhäva linjerna, därav ser jag lite galen ut på bilderna haha....


Anonym

Du är så vacker 😍

Saga

Wow vad fint resultatet blev!

Veronica

Setter du i kinna oxo? Satt Botox i panna og sinnarynka for 2 dager siden, men ikke fått full effekt enda. Hender det at det tar flere dager på deg før du ser full effekt? :)

Svar: ja jag körde båda områdena, men det kan ju ta upp till 2 veckor innan man ser full effekt med botox! det varierar nog från person till person 😍 jag brukar märka skillnad efter bara några dagar, men har inte nått full effekt vid just argrynkan än
Isabelle Strömberg

Lollo

Ett tips, det kan vara dina kinder som du har fyllt som bidrar till dina ljupa nasolabiala veck.

Svar: nä, har alltid haft djupa veck när jag ler
Isabelle Strömberg

Alice

Naglarna ser typ... goda ut? Haha som såna kanderade äpplen 😋😂 Snygga! Och du är ju snygg som vanligt Isabelle ❣

veronica

Tusen takk for svar <3 You look smashing!! Jeg har hatt helt sykt vondt i huet nå i 3 dager etter Botoxen. Aldri hatt det før og har tatt det i typ 6 år nå, men denne gangen satt jeg mye mer. Tror du det har med det å gjøre? Og har du opplevd noe hodepine etter injeksjoner? :)

Anonym

Du ser fan inte klok ut.

Svar: puss! hoppas du mår bättre snart.
Isabelle Strömberg

Anonym

Du glömde redigera bort ditt födelsemärke på ena bilden

Svar: nejdå, jag har bara foundation på första bilden 😘 men bra försök!
Isabelle StrömbergNamn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Stalker?

Din Kommentar: