NY HEADER!

jag bytte header här i bloggen lite spontant igårkväll, och självklart valde jag en bild där lilla cosmos även får vara med! vad tycker ni? personligen så ger min nuvarande design mej lite vibbar från de gamla goda bloggdagarna runt år 2009, haha! när allt var rosa och jag såg ut som en barbie. jag gillar det!
 
 
 Trippie Redd - Love Scars

🖤 so in love with this song 🖤
 SNAKE SKIN 🐍

(adlinks)
topp - HÄR // byxor - HÄR
(båda plaggen är just nu på REA och rabattkoden ISABELLEEXTRA ger er ytterligare 5% rabatt. gäller t.o.m imorgon den 16/10, så passa på att shoppa nu!)TRY-ON HAUL + DUBBEL RABATT | MADLADY JUBILEUM

 i am a light sleeper, but a heavy dreamer.

usch vilken hemsk mardröm jag hade inatt.... jag drömde att lilla cosmos ramlade från soffan och bröt ena benet så att hela benet typ pekade rakt uppåt, och jag fick panik och försökte bryta tillbaks det???? så hade han skitont och skrek och benet bara hängde och herregud!! 😭😭😭 så idag har jag lite ångest faktiskt. mina drömmar sitter alltid kvar i mej efter jag vaknat, och jag kan ha "ont i magen" hela dagen om jag drömt något riktigt hemskt under natten. för oavsett om drömmen är verklig eller ej, så är ju känslan det som drömmen medför. och om jag t.ex drömmer att min pojkvän gjort något dumt (t.ex varit otrogen) så kan jag i hemlighet vara sur på honom hela morgonen trots att jag vet att det bara var en dröm (hahaha). någon som känner igen sej?
 
det är så läskigt men även fascinernade med drömmar, eftersom att man inte har någon som helst kontroll över vad som händer i skallen när man sover, och vad man därefter får uppleva i sina drömmar (om man nu inte är proffs på lucid dreaming dvs). ibland kan mitt undermedvetna skrämma mej pga att vissa saker jag drömmer är så sjuka att jag nästan börjar misstänka att jag är psykopat haha... för trots allt så kommer ju allt från min egen fantasi.
 
att drömma är lite som en curse och en blessing, för visst kan det vara underbart och befriande att få drömma sej bort ibland. men återkommande mardrömmar kan verkligen vara en mental tortyr.
 
lilla älsklingen i sin fina tröja <3