hundvänliga restauranger i stockholm

här sitter jag lite snopet, och skulle egentligen ha spelat in en video vid det här laget som ska publiceras i helgen.. men medan jag föreberedde inför videon så insåg jag att jag har glömt min sminknecessär (som är väldigt nödvändig inför videon) i min pojkväns ryggsäck sedan vi var ute med hans familj i onsdags.... och han är alltså på jobbet. och har ryggsäcken med sej. så jag måste helt enkelt vänta tills han slutat jobbet innan jag kan börja filma videon.... typiskt min otur!
 
men så länge kan jag ju berätta lite mer om onsdagen! som jag skrev i mitt förra inlägg så drog vi hela gänget ut på en liten utflykt med vovvarna, och vi ville bland annat gå till någon bar/restaurang där man får ta med sej hundarna in. och vi hittade två ställen på söder som vi besökte och som jag kan tipsa er om! det ena stället heter "hemma hos kaj" och ligger i hammarby sjöstad. supermysigt ställe med god mat. där stannade vi och käkade lunch, och på vägen till vårt bord så möttes vi av flera söta hundar som andra gäster hade tagit med sej! och lite senare på kvällen gick vi till en bar som heter "brewdog" där vi satte oss och drack ett par öl var. stället var helt okej, dock lite trångt och hundarna fick bara befinna sej i en viss del av lokalen. och tyvärr så var vi dom enda gästerna med hundar där just då, så det blev alltså ingen sötis-spaning för min del :( haha!
 
har ni tips på flera bra hundvänliga restauranger i stockholm så kommentera gärna!
 


Jennifer

Finns ett ställe mellan Odenplan och Stureplan som heter The Churchill Arms. Sjukt många olika ölsorter och hunden får alltid en vattenskål och ett tuggben 😍

N

Finns en app som heter "TaMedHunden", där listas barer, restauranger och hotell där hunden är välkommen. Så det är ett tips! :)

Svar: wow tack för tipset! ska kolla in den 😍
Isabelle Strömberg

pernilla

du är så vacker

https://nouw.com/pillaan

🌸Du är den starkaste personen jag känner en riktigt krigare 💕
🌸hur mycket ska en människa klara av innan orken tar slut?
🌸kämpa sig uppåt

Jennifer

Finns ett hundcafe som har alkohol rättigheter minns inte vad stället heter men ligger vid Karlaplan! Sjukt god mat och finns som en disk med utbud för vovvarna mat och delikatesser 😍

sofia

Hej. Vikingbar på hornsgatan är ett ställe där jag vet att små hundar är välkomna på, ganska litet men mysigt. ett tips bara:)

Alex

"Folk and Friends" är en folköls bar i Hornstull där man får ha med sig hund och spela olika brädspel :)

V

Lokes brukar jag ha hund med mig till. God mat och vettiga priser, men ingen lyxrestaurang.Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Stalker?

Din Kommentar: