i am a light sleeper, but a heavy dreamer.

usch vilken hemsk mardröm jag hade inatt.... jag drömde att lilla cosmos ramlade från soffan och bröt ena benet så att hela benet typ pekade rakt uppåt, och jag fick panik och försökte bryta tillbaks det???? så hade han skitont och skrek och benet bara hängde och herregud!! 😭😭😭 så idag har jag lite ångest faktiskt. mina drömmar sitter alltid kvar i mej efter jag vaknat, och jag kan ha "ont i magen" hela dagen om jag drömt något riktigt hemskt under natten. för oavsett om drömmen är verklig eller ej, så är ju känslan det som drömmen medför. och om jag t.ex drömmer att min pojkvän gjort något dumt (t.ex varit otrogen) så kan jag i hemlighet vara sur på honom hela morgonen trots att jag vet att det bara var en dröm (hahaha). någon som känner igen sej?
 
det är så läskigt men även fascinernade med drömmar, eftersom att man inte har någon som helst kontroll över vad som händer i skallen när man sover, och vad man därefter får uppleva i sina drömmar (om man nu inte är proffs på lucid dreaming dvs). ibland kan mitt undermedvetna skrämma mej pga att vissa saker jag drömmer är så sjuka att jag nästan börjar misstänka att jag är psykopat haha... för trots allt så kommer ju allt från min egen fantasi.
 
att drömma är lite som en curse och en blessing, för visst kan det vara underbart och befriande att få drömma sej bort ibland. men återkommande mardrömmar kan verkligen vara en mental tortyr.
 
lilla älsklingen i sin fina tröja <3


Isabelle

Haha jag är precis likadan! Kan vakna åh va jätteirriterad på min stackars sambo om jag har drömt nåt! D går över efter ett tag men d kan ändå sitta i ganska länge 😆👌

F

åhhh :( tur att det bara var en dröm!! han är ju för jäkla söt alltså 😻

Anonym

SÅ SÖT 💕

A

hemskt med sånna drömmar, nej får inte så när jag drömmer, men drömmer jag så vaknar jag alltid när det är något hemskt. eller så drömmer jag om något, annat så kan jag ibland inte kliva upp från sängen känns liksom som ja är fast klippad å ej kan röra mig.

Luna

Cosmos är för söt. Älskar namnet också.

Louise

Ja drömmar påverkar en verkligen! Jag kan faktiskt om det är en mardröm typ säga till mig själv i drömmen att jag ska vakna, och så vaknar jag, som att jag är medveten om att jag drömmer. Det är rätt skönt faktiskt ☺️

anneli

Åh. Dock måste jag säga att jag älskar att du har tagit rubriken från owl citys låt :)Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Stalker?

Din Kommentar: