tanrevel - perfekta brännan på 2 minuter

- inlägget innehåller adlinks -
 
var vore livet utan brun utan sol? mycket mer skadsamt för huden iallafall (om man nu vill vara brun till vilket pris som helst, typ som jag haha). jag misstänker att jag "lider" av något som kallas tanorexia - eftersom att jag AVSKYR att vara blek och mitt självförtroende sjunker så fort jag inte är brun, av någon märklig anledning. men jag tycker helt enkelt att en snygg bränna är som pricken över i:et när man vill känna sej snygg och fräsch. och här har vi en brun utan sol produkt som jag varit nyfiken på väldigt länge, ända sedan den började dyka upp överallt på sociala medier (plus att den fått superbra betyg och recensioner). och äntligen har jag fått testa den! och jag förstår absolut what all the fuss is about. produkten kommer från tanrevel, och detta är alltå en helt unik brun utan sol produkt som gör det superenkelt för vem som helst att få till en fin och jämn bränna - på bara 2 minuter! resutatet är en naturlig, jämn och gyllebrun färg, och jag valde att beställa nyansena dark samt medium (jag har dock bara testat medium hittills).
 
hela idén med denna produkt är att den lilla apparaten som man får med i stort sett sköter hela jobbet åt en! den sprayar brun utan sol vätskan, och det enda man själv behöver göra är att hålla den ett lagom avstånd från ansiktet och använda långsamma röresler. så här går du till väga (enligt hemsidan, där du också kan läsa mer om produkten):
 
1. dra ner locket. Tanrevel fungerar utmärkt både morgon och kväll! Håll maskinen vertikalt och dra ner locket, rör i långsamma rörelser. Blunda när du sprayar.
 
2. håll rätt avstånd. Ha ett avstånd på 15-20 cm från ditt ansikte. Spraya från ena kinden till den andra och följ ett U-mönster, spraya sedan T-zonen (pannan, näsa).
 
3. vänta 2-3 minuter, spraya igen. Låt färgen sätta sig i 2-3 minuter och upprepa sedan proceduren en gång till för att bygga en bra grundbränna. Du kan sedan välja själv hur ofta du vill spraya beroende på hur brun du vill vara. Det tar 30-60 minuter för färgen att utvecklas och undvik att sminka dig direkt efter.
 
ni kan köpa tanrevel här (REA).
 


C

Alltså åhh din frisyr är så himla söt! Kan du inte göra en tutorial på den? Du får till en sån perfekt liten tofs varje gång :) kanske låter lite ”simpelt” att fråga om en sånhär grej men hade gärna velat se hur du gör :)

E

Äääälskar den! Så häftig och lättsam teknik, innan har jag bara blivit helt fläckig när jag försökt mig på B.U.S 😂Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Stalker?

Din Kommentar: