9 SMINK FAVORITER! #2

- inlägget innehåller adlinks -
 
eftersom att ni gillade mitt inlägg där jag visade "9 smink favoriter" (HÄR) så kommer här en del två med ännu fler av mina absoluta favorit sminkprodukter! så här är alltså ett nytt kollage med nya produkter + en liten recension om varje produkt, och länkar finner ni som vanligt under bilden 🖤
 
1. HÄR / 2. HÄR / 3. HÄR / 4. HÄR / 5. HÄR /
6. HÄR / 7. HÄR / 8. HÄR / 9. HÄR
 
1. theBalm Nude Dude Palette. en ögonskuggspalett som jag använder i stort sett varje dag när jag gör min ögonmake. den innehåller både matta och glittriga skuggor i superfina nude nyanser.
 
2. Lish Lash Lashes (Catwoman Intense). sjukt snygga lösögonfransar som ger ögonen den där cat eye-looken. fransarna går även att återanvända upp till 25 gånger, och dom är dessutom helt veganska och cruelty free.
 
3. IsaDora Inliner Kajal 50 Inliner Kajal (Satin White). en vit kajalpenna som jag brukar lägga i nedre vattenlinjen för att ge ögonen ett större och piggare intryck.
 
4. NYX Professional Makeup Epic Ink Liner. den bästa eyelinern jag någonsin testat!! eyelinern är i form av en "tuschpenna", vilket gör det superenkelt att applicera! dessutom blir inte denna eyelinerpenna torr i spetsen som flera andra liknande produkter jag testat förut har blivit. om du brukar ha problem med din eyeliner så rekommenterar jag dej verkligen att testa denna!
 
5. IsaDora Perfect Lipliner (68 Nude). min everyday-läppenna som jag haft som favorit i snart två år! den är i en lite mörkade nudefärg som drar åt det lila hållet. den perfekta nyansen enligt mej!
 
6. OFRA Cosmetics Highlighter Pillow Talk. jag älskar verkligen ofra's highlighter, och denna är såå fin! en superpigmenterad highlighter med rosa skimmer som bländar som en strålkastare.
 
7. NYX Professional Makeup Shine Killer. en primer som trollar bort pormaskar och håller sminket på plats hela dagen, samt motverkar flottig hy. perfekt för oss som lätt kan bli glansiga i ansiktet efter några timmar med smink.
 
8. Ardell DUO Clear franslim. ett vattenfast och transparent lösögonfranslim. existerar det ens något annat?
 
9. NYX Professional Makeup 3C Palette (Color Correcting Concealer). en concealerpalett som är till för att färgkorrigera ansiktet. du applicerar t.ex grön färg på dina röda områden, rosa färg för att täcka mörka ringar, etc. jag applicerar denna innan min foundation.


Isabelle

D är lustigt me d där limmet för typ alla säger att d är så bra men jag tkr verkligen inte d! D funkar inte alls för mig! Jag kör me d limmet man får me i depends fransar tror jag d är.. D tkr jag funkar skitbra 🙂

S

Tack för tipsen! Jag ska beställa ögonskuggspaletten 😍

Anonym

Älskar fransarna :)

iseedee

Spännande lista. Jag måste prova den där Nude Dude paletten. :)

Tina

Mer hundvideos/bilder tack 😁 han är ju bedårande!

Svar: absolut!! tänkte att ni kanske skulle tycka det blev tjatigt med "för mycket" inlägg om hunden 😂 annars kan du ju även följa cosmos instagram: @cosmos_the_chihuahua 🙊💖
Isabelle StrömbergNamn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Stalker?

Din Kommentar: