9 SMINK FAVORITER!

- inlägget innehåller adlinks -
 
varje dag får jag mängder av frågor både här i bloggen, på instagram och youtube där ni undrar över vilka sminkprodukter jag använder till vardags och vilka produkter som är mina favoriter just nu. så här nedan har jag klippt ihop ett kollage med mina absoluta favoriter när det kommer till smink, och jag har även skrivit en liten recension om varje produkt! länkar till allt finner ni under bilden (det är dessutom REA på flera av produkterna, så passa på!)
 
1. HÄR / 2. HÄR / 3. HÄR / 4. HÄR / 5. HÄR / 6. HÄR / 7. HÄR / 8. HÄR / 9. HÄR
 
1. NYX Professional Makeup Liquid Suede Cream Lipstick (Soft Spoken). ett krämigt, lent och mjukt flytande läppstift med en matt finish. en av de läpprodukter som jag använder nästan varje dag! superfint både till fest och vardags.
 
2. Xlash PRO. ett ögonfransserum som gör fransarna superlånga, tjocka, starka och täta. fungerar nästan overkligt bra!
 
3. Real Techniques Mini Eraser Sponge. två små "beautyblender" som gör det mycket enklare att komma åt mindre områden i ansiktet som t.ex runt näsan och under ögonen. jag använder denna främst när jag ska blenda ut min näscontouring, applicera concealer eller när jag ska "baka" med löspuder under ögonen, etc!
 
4. Milani Conceal & Perfect Foundation (Sand Beige). en väldigt täckande foundation som gör att din hy ser photoshoppat slät ut! den luktar gott och sitter som berget hela dagen.
 
5. NYX Professional Makeup Mineral Finishing Powder (Light/Medium). ett svagt pigmenterat mineralpuder som både täcker och ger en fin matt finish. jag brukar använda denna över hela ansiktet och när jag "bakar".
 
6. Maybelline Lash Sensational Mascara. min absoluta favoritmascara! tack vare denna produkt blir fransarna böjda, långa och får extrem volym. till och med mina små bebisfjun till fransar får sej ett enormt lyft! mascaran har en gummiborste med 6 olika typer av "strån" som böjer och formar fransarna.
 
7. Milani Retouch + Erase LightLifting Concealer. en täckande concealer som trollar bort mörka ringar och skavanker. sitter hela dagen och lägger sej inte i de små rynkororna.
 
8. Anastasia Beverly Hills Brow Definer (Medium Brown). jag älskar, älskar, älskar denna ögonbrynspenna! en uppskruvbar och självvässande ögonbrynspenna med en rektangelformad spets som gör att man kan måla både tunna och detaljerade linjer och även tjockare och grövre. älskar också att pennan är lite kallare i tonen och inte lika "orange" som många ögonbrynsprodukter annars kan vara.
 
9. NYX Professional Makeup Setting Spray Matte. en settingspray som ger en matt finish och håller sminket på plats hela dagen. fungerar superbra för oss med lite oljigare hy så att man slipper förvandlas till ett smörpaket under dagen. sprayen känns väldigt lätt och fräsch!
 


S

Älskar såna här inlägg 😍 Tack för tipsen!

Anonym

Älskar också den mascaran !Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Stalker?

Din Kommentar: