igår fattade jag två stora beslut

Igår var en väldigt stor dag för mej, och det fattades två stora beslut. Det första besutet handlar såklart om valet, och jag gick och röstade vilket jag hoppas att alla ni andra som är röstberättigade också gjorde. Och visst var det spännande under valvakan? Jag har nog aldrig varit så spänd inför ett val förr. Men det känns faktiskt otroligt skönt att detta enorma politik-kaos snart är över. Det är nästan som att hela sverige drabbas av en masspsykos när det vankas val, och plötsligt tappar människor totalt respekten för varandra och förvandlas till ärkefiender om man inte delar samma politiska åsikt. Jag har valt att hålla politik utanför mina sociala medier av just den anledningen, då jag sällan tycker att människor klarar av att diskutera politik på en värdig eller vuxen nivå. Jag orkar liksom inte ens försöka diskutera med någon som bara håller för öronen och skriker som ett barn. Oftast är alla så säkra på sin egen åsikt och vägrar lyssna eller ens försöka förstå någon annan. Det blir så himla ointressant då. Själv tycker jag att det är superintressant att diskutera med någon vars åsikter är totalt motsatta mina egna, eftersom att jag då får möjligheten att se något från någon annans synvinkel och perspektiv, och det är nog både väldigt nyttigt och lärorikt. Trots allt så är vi ju alla är unika individer, som har varit med om olika saker i livet som format oss till dom vi är idag. Alla har sina skäl att rösta som dom gör, och att kunna prata med varandra är viktigt om vi ska kunna föra samhället framåt.
 
Det andra beslutet jag fattade igår är ett väldigt stort beslut, och det känns fortfarande helt overkligt! Jag berättade ju här om dagen att det var något speciellt som skulle hända under söndagen (förutom valet då), men jag berättade aldrig vad, trots att många av er säkert kan ana vad det gäller. Jag vet fortfarande inte om det är lite för tidigt att berätta eftersom att ingenting är 100% spikat och klart förrän ikväll eller imorgon (eller kanske ännu senare i veckan). Men jag kan nästan inte hålla mej!!! Uppdatering kommer snart! ❤️
 
(adlinks)
ni hittar mjukis setet som jag har på bilden här: byxor - HÄR // crop top - HÄR


S

Du är så klok Isabelle ❤️

Emma

Vad spännande

Maja

Neeej berätta nu haha :( blir ju nyfiken. Och kloka ord om valet, håller med till 100%

Anonym

Jag tror du bestämt du ska flytta :) eller resa 😬

Wille

Det känns som att nästan alla kopierar sina politiska åsikter från det journalisterna skriver och säger.. Tänker inte själva för 5 öre..

Wille

Var det andra beslutet att du ska åka o hälsa på din syrra?

Sofia

Håller helt med dig om valet! Hoppas att det lugnar sig och att man kan prata om något annat än SD snart haha. Men jävlar vad nyfiken jag blev på ditt stora beslut nu! Ska ni köpa ny lägenhet? Eller skaffa hund?! :D

Carola

Åh så spännande!! Riktigt kloka ord om valet 🙂❤

Sofia

Jag tror du ska flytta! Eller resa nånstans :) Men eftersom det verkar vara en "stor" grej så tror jag du ska flytta! Eller skaffa hund! Skaffa hund kan det nog vara. Ska bli spännande att se! För övrigt tror jag är du är jäkligt vettig politiskt. Du hade mig när du nämnde pewdiepie i en av dina filmer ;)

Maria

Det här har inget med inlägget att göra, men ville bara berätta att du precis "hjälpte" mig. Måste ringa tandläkaren och hade rätt grov ångest. Hatar att ringa och hatar tandläkaren, men så kom en av dina vloggar upp i huvudet där du också måste ringa... Plötsligt kändes det lite bättre, att man inte är ensam om att vara nervös för det så nu är det gjort! Tack för det!

Anonym

Ännu en gång visar du att du är en av de mest vettiga och intelligenta av våra svenska influencers. De flesta verkar inte kunna tänka själv eller reflektera på samma plan som du gör. Keep it up ❤Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Stalker?

Din Kommentar: