MITT NYA HÅR!! 💖

oj här ekar det tomt haha.. och hej på er!! jag har faktiskt tänkt att skriva ett inlägg varje dag sedan min födelsedag men av olika anledningar har det inte blivit av. så vad har hänt sen senast? vad har jag hittills gjort under mitt liv som 25 åring?
 
jag har bland annat livepoddat på nyheter24 kontoret tillsammans med jasmine gustafsson och gabriella bark för gabbis podd "i sanningens namn" som jag ju även gästat tidigare (ni kan lyssna på mitt avsnitt här). och live-avsnittet kommer väl ut om någon vecka eller så skulle jag gissa! jag kan ju hojta om ni vill 😘 det var hur som helst superroligt!! jag fick träffa massa fina människor och själva poddsamtalet var också väldigt trevligt!
 
och idag har jag varit hos världens bästa frisör sofie graw (@grawhairstyle på instagram) och blivit blond igen!! vi satte även i helt nytt och fräscht (och superlångt!!) löshår från favoritmärket hairtalk extensions. och det känns så bra att vara blondin igen efter att ha experimenterat med massa galna hårfärger de senaste månaderna. men det blir nog bara en "mellanlandning" innan vi kör igång och testar något helt nytt igen till vintern! haha jag har verkligen fått feeling för det där med att prova olika "galna" hårfärger.
 
och på söndag så ska jag och min pojkvän göra något sjukt roligt som jag ser fram emot så mycket så att jag håller på att spricka! kan ni gissa vad det är? och nej jag syftar inte på att rösta haha, fast det ska vi ju också göra såklart. men även något annat, GISSA DÅ!!! 🙊
 
ni kan läsa mer om mitt hår på min instagram @isabellestromberg


F

wow så snyggt!!! 😻

Anonym

Hundvalp?😍

S

WOW VAD FINT HÅRET BLEV!! Goals 😍 Och angående söndag så tror jag antingen att ni ska köpa en valp eller kolla på en lägenhet? Kram

Leoni

Nejmen det är inte ens rooooligt hur snygg du ääär!! Fasen pallar inte -.- hahaha! DRÖMHÅR också. Och jag gissar på hoppa bungyjump?!

c

Kolla på hund tror jag! 😍 Alt. Adoptera en! 😃

Anne

Behold det blonde håret, synes det er myye finere på deg ☺️👌

Kakan

Älskar ditt rosa hår!! Tror lila skulle va fint också 😀👍
Ut och resa - USA asien å Australien?Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Stalker?

Din Kommentar: