NERVE

pjuh! jag har precis rensat min garderob, och fy vad svettigt det var, haha! eller ja, jag rensade en del av garderoben iallafall - mina byxor. satan vad mycket kläder jag lyckats samla på mej det senaste året. och det är väl inget att klaga på, så länge man får plats med skiten det vill säga. vilket jag inte längre får... så emellan rensningarna så har jag även börjat förvara kläder i kartonger som jag gömmer lite här och var (som t.ex under soffbordet haha) eftersom det inte längre får plats något i min garderob... men nu är det lite mer rum bland byxorna iallafall! funderar på om man ska skänka bort allt som jag rensat ut (många plagg är helt oanvända och har tom prislappen kvar), eller om jag ska köra en "bloppis"? vad tycker ni?
 
vill förresten tipsa om en bra film som jag såg igårkväll på netflix. "NERVE" heter den och det är dave franco och emma roberts som spelar i huvudrollerna. filmen handlar om ett onlinespel som ungdomarna spelar, som liknar "sanning eller konsekvens", fast minus sanningsdelen. och spelet går ut på att man ska streama live via sin telefon samtidigt som man utför "dares" (utmaningar) som tittarna får bestämma. och ju fler tittare och ju mer vågade saker de utför, ju mer pengar och berömmelse får dom. och självklart spårar det ur. väldigt spännande film och samtidigt lite "highschool-drama" som jag gillar! det känns ju faktiskt inte helt omöjligt att något liknande spel skulle kunna poppa upp i verkligheten, med tanke på hur sociala medier spårat iväg haha... kanske en ny version av pokemon go?
 


Sandra

Skänk kläderna om du inte är i ett desperat behov av pengar...
Det är fint att skänka + att det kommer säkerligen till större användning då.
Nu köper vissa dina kläder endast pga att det är du t ex.

Sofia

Åh den filmen låter ju jättespännande! Nu har jag något att glo på ikväll. :D Tack!

wille

weiii 25 år Grattis o många pussar ;)

bo

BLOPPIS! med billiga priser..först till kvarn? gör en bloppis instagram.

Helen

Grattis!!!!

Sarah

Bloppis! Säger det för att jag vet att det är överflöd av skänkta kläder nu och att de inte hinner sortera kläder längre för att det kommer överflöd med kläder, kan åka direkt i soporna också. Billig bloppis så har en studerande tex råd att köpa lite nya kläder eller en ensamstående.
Du är så fiin <3Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Stalker?

Din Kommentar: