cosmos har fått en flickvän!

Hallå där! Hoppas allt är bra med er! Jag ville främst kika in här för att berätta en rolig nyhet angående lilla Cosmos, som inte är så liten längre! Han har nämligen blivit en man, och fått sin första flickvän och kanske även snart blir pappa! 😍 En kompis chihuahua som är en tik har nyligen löpt, och vi har under en längre tid planerat att försöka para Cosmos med henne. Och när dom möttes var det verkligen kärlek vid första ögonkastet, och Cosmos fick även sova över där inatt tillsammans med lilla Muffin som hon heter. Jag hämtade honom precis och han verkar vara hur glad och nöjd som helst! Dock lite trött, så jag gissar att dom inte sovit så mycket under natten haha! Så om några veckor får vi se om dom lyckats skapa några valpar tillsammans. Kommer inte kunna hantera the cuteness 😭❤️
 
PS. Om nästan exakt en månad fyller Cosmos 1 år! Den 9:e juli 🎈
 


Jane

Trist att ni inte följer skk:s regler och avelspolicy.. Man skall ju undersöka knäleder (när de är minst 12 mån) tex.

Så Cosmos är inte reggad?

Det är så oerhört tråkigt att man inte hälsoundersöker innan man ger in sig på avel, som är så mycket mer än att bara få söta valpar.

Kan du berätta lite hur du, eller ni, tänker?

Mvh en uppfödare som följer skk:s regler.


Nilla

Cosmos är bedårande söt och nästan identisk min tidigare hund, även det en liten chihuahua. Jag ber dig att ta åt dig av det Jane skriver. Har tyvärrdålig erfarenhet då min hund var oregistrerad och väldigt sjuklig under hela sitt alltför korta liv. Han och jag kämpade på i 7 år innan hans hjärta till slut inte orkade längre. Skaffat en ny hund och för mig var set självklart att denna gång köpa av en seriös uppfödare med registrerade valpar.

Anonym

Så himla söta! 😍

Anna

Vore så himla fint å kul att läsa om hur du och Micke blev ihop samt en uppdatering om ditt liv just nu! Saknar dig på youtube och tror du och Micke skulle vara en riktigt fint youtube-par att följa!

Kram från läsare

Emma

Varför avla när det finns så många hemlösa hundar som behöver ett hem?

Anonym

Hoppas du tar åt dig vad Jane skriver. Finns inge värre än köksavel

Sofia

Det finns en poäng i att vara seriös med sin hundavel. Jag vill dock hävda att man kan vara seriös utan att ha stamtavla. Mina tre valpar blev åtta veckor i onsdags och två av dem ska i helgen flytta till sina nya fantastiska ägare. Renrasiga långhåriga chihuahuaor, men utan stamtavla. Lycka till och det är en fantastisk tid med mycket jobb som väntar.Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Stalker?

Din Kommentar: