kom med era tips!

heej på er! vad har ni för er? jag sitter och redigerar en ny video, och vi har besök här hemma av pojkvännens lillebrorsa som stannar i några dagar. dom ska iväg på äventyr idag medan jag blir hemma för att jobba vidare ett tag till. men jag får vara med och hitta på något skoj i eftermiddag/kväll istället! och jag ska verkligen försöka övertala dom till att spela in en challengevideo med mej!! har ni några tips på något roligt man isåfall skulle kunna göra? typ som "what's in my mouth challenge", fast kanske inte just den då eftersom jag sett så många andra som kört den! kom med alla era tips 😍🙏
 


STREET TRY-ON HAUL + RABATTKOD | JUNKYARD

 


happy monday

heej på er! hoppas ni har haft en bra start på veckan! jag sitter just nu och redigerar en video som jag spelade in tidigare idag. den dyker upp på min youtubekanal imorgon, så håll ögonen öppna! 😘 jag tror att detta kommer bli en väldigt rolig vecka då jag har ganska mycket att göra och har många spännande och roliga saker inplanerade!
 
sneak peek:


summer vibes i sjöstaden

kom precis hem efter en mysig liten promenad med pojkvännen. vi gick till hammarby sjöstad där vi satte oss på en bänk vid vattnet och bara chillade i solen innan vi gick hem igen. skönt att bara ta sej ut en sväng och få andas lite frisk luft! det gör så gott för mitt humör också.


sun is shining, the weather is sweet

wow vilken chockvärme vi har haft här i stockholm den senaste veckan!! det känns verkligen som att sommaren redan är här, och här om dagen var det hela 21 plusgrader ute? galet! jag och killen har suttit ute på balkongen och solat lite nu på förmiddagen medan vi ätit frukost/lunch. så skönt! dock blir det så satans varmt i lägenheten när solen lyser in genom fönstren, så jag tog faktiskt precis och beställde ett par rullgardiner som vi ska sätta upp. det kommer ju underlätta en hel del för mej när jag ska filma videor också, så slipper jag jävlas med ljuset när solen går in och ut bakom molnen och det blinkar som värsta strobelampan i lägenheten haha...
 
tänkte även passa på att visa er mina nya gelénaglar som jag gjorde här om dagen. tycker dom blev helt okej! och mina naglar såg verkligen förskräckliga ut innan haha, så då är väl nästan vad som helst bättre. kom på att jag inte berättat något om i fredags heller, då jag och pojkvännen gav oss ut på en utflykt och kanske även skulle sova i tält. dock blev det ingen övernattning utomhus, vi åkte mest runt bland olika platser vid sjöar och grillade, men vi hittade inget riktigt bra och avsides ställe där vi skulle kunna tänka oss att "slå läger" tyvärr. det är ju lite svårare att hitta smultronställen där man får vara ifred här i stockholmstrakten, än t.ex hemma i jämtland där det inte riktigt är lika befolkat haha. men kanske en annan gång! annars får vi helt enkelt bege oss längre norrut nästa gång vi är sugna på att tälta.
 


tja! mitt namn är isabelle strömberg och jag är en 24-årig norrländsk tjej som flyttat till stockholm. här bor jag med min pojkvän, och när vi inte lirar tv-spel så är vi ute på äventyr. kanske vi går och fiskar eller fångar lite pokémons? i min blogg får ni följa mej i min vardag, ta del av mina olika skönhetstips, outfits, selfies och lite annat smått och gott! det dyker även upp en videoblogg då och då.

kontakt: isabelle_blogg@hotmail.com