VLOGG: (årets första vlogg) snutkokare? + visar upp min dolda talang i köket!

 
6 kommentarer »

kör en "dry january"

hej hej hallå dagboken! eller ja, bloggen 😉 men det är ju som en liten dagbok ändå. och idag är det fredag, ska ni hitta på något skoj ikväll? jag sitter och redigerar en vlogg just nu faktiskt, och sedan har jag inga speciella planer. jag och pojkvännen har valt att ta en vit månad denna månad, och köra en "dry january" eller vad man nu än vill kalla det. utan en minsta droppe alkohol på en månad alltså! och detta mest för att typ "se vad som händer", alltså typ se om kroppen mår bättre, om man känner sej piggare eller så. och för att rensa ur kroppen från skit. inte för att vi dricker så mycket egentligen, det blir väl mest någon öl till maten och sådär. jag är ju i stort sett aldrig ute och festar och super mej redlös liksom, men det känns ändå som en liten utmaning eftersom man ju är van att kunna ta sej en bärs lite då och då, och detta borde ju göra gott för kroppen (och kanske även knoppen hehe). så vi får väl se hur det går! 😊 kanske något att testa även för er? vad säger ni, är ni på??
5 kommentarer »

dagens outfit - velvet pants

gud vad det går upp och ner med mitt mående just nu, som en riktig berg- och dalbana. igår kände jag mej tung som en sten, hade noll energi eller motivation till något alls i stort sett. somnade även jättetidigt på kvällen. och imorse flög jag upp ur sängen, var på superbra humör och satte mej för att sminka mej direkt och passade sedan på att fota dagens outfit. och resultatet ser ni här ovan! vad tycker ni? jag ÄLSKAR verkligen dessa byxor i sammet. så sjukt snygga! (dock är dom lite mer mörkgröna i verkligheten). och jag tycker att toppen passade väldigt bra till också. jag gillar hela outfiten skarpt helt enkelt! och just nu sitter jag och svarar på lite mail, äter rester från gårdagens middag (pasta och köttfärssås som jag lagade hihi. supergott blev det) och lyssnar på bra musik. today is a good day! men det är okej att ha sina sämre dagar ibland också, även fast det kan kännas piss så försöker jag bara acceptera läget och hoppas på att morgondagen blir bättre. och så blev det ju faktiskt denna gång!
 
byxorna hittar ni förresten HÄR (adlink), och toppen kommer från chiquelle.
7 kommentarer »

red lips & freckles

dagens look!
11 kommentarer »

långfärdsskridskor på källtorpssjön

heej på er! vad har ni för er denna söndagseftermiddag? ligger ni bara hemma i soffan och slappar kanske? det gör iallfall jag! men igår däremot så var jag och J ute på ett litet äventyr. vi åkte nämligen till hellasgården för att åka långfärdsskridskor på källtorpssjön! hur mysigt som helst och bara så jäkla härligt och befriande på något sett! jag känner mej så fri när jag är ute i naturen och hittar på friluftsaktiviteter. jag tror nog att mitt norrländska hjärta och själ mår bra av att få göra sånt här lite då och då, nu när man bor i storstadN stockholm och inte har tillgång till samma natur som hemma i jämtland. men man får ju ta det man har och göra det bästa av situationen 😘 och några smultronställen finns det ju även i stockholmsområdet!
 
dock var det sjukt mycket folk där igår, och vi fick stå i kö i säkert 40 minuter för att hyra skridskor. men det var det värt! så det är ett litet tips från mej till er som har möjlighet, att ta er dit medan det fortfarande är is på sjön och passa på att åka lite! PS. jag ramlade bara en gång, haha!
 
2 kommentarer »

NATURAL MAKEUP CHALLENGE

 
18 kommentarer »

svar på tal

längesedan man gjorde ett "svar på tal" haha! blir ju nästan nostalgisk. men alltså nu känner jag bara att jag måste reda ut ett och annat här i bloggen. det har trillat in ett par kommentarer från personer som verkar tro att jag inte bidrar det mista till vårt hushåll (bara för att jag beklagar mej över hur tråkigt det är att t.ex laga mat och tvätta?), att jag bara sitter hemma och borstar håret i väntan på att min pojkvän ska komma hem från jobbet och "rasta" mej, att jag inte ens går och handlar mat själv osv. att det enda jag gör hela dagarna är att "sminka, spegla och fota mej" (klassiker) och att jag är helt beroende av min pojkvän och inte kapabel till att ta hand om mej själv. jag fattar ju att dessa kommentarer främst är skrivna för att försöka förminska mej och mitt arbete. men är det verkligen så jag framställer mej själv? för det är så sjukt långt ifrån vad som är sant. jag drar också mitt strå till stacken, och det är jag som sköter det mesta här hemma (eftersom jag ju har turen att kunna jobba hemifrån, och min pojkvän har ingen aning om hur man använder en tvättmaskin t.ex) oavsett hur jäkla tråkigt jag än tycker att hushållsarbete är. bara för att jag beklagar mej över det så betyder det väl inte att jag inte sköter det ändå? jag bodde liksom här ensam i 3 år innan min kille flyttade in, och det gick alldeles utmärkt! och fan vad svårt vissa verkar ha att acceptera att det jag gör om dagarna (ni vet sminka, spegla och fota mej heeeela dagarna, lol) faktiskt drar in en hel del pengar. min kille är den enda av oss som har körkort (än så länge) och det är därför han kör bilen, som någon även verkar fastnat på. som om det skulle radera min självständighet. jag tar mej exakt vart jag vill kommunalt annars :)
 
ni vet väldigt lite om vad som sker utanför bloggen, så sluta försök att "sätta mej på plats" och berätta för mej vem jag är och hur jag lever. för ni vet inte ett skit. nu ska jag sätta mej och redigera klart en video (wow gör jag verkligen något annat än att sminka mej???) peace out
 
20 kommentarer »

flower power

hallå där! vad har ni för er? jag har precis spelat in en video (som jag tror att ni kommer gilla!!) och nu ska jag sätta mej för att redigera. den kommer förhoppningsvis upp på min youtube kanal imorgon! så håll utkik 😘 tänkte även visa en liten sneak peek på dagens outfit! ÄLSKAR denna mesh toppen med blommigt mönster! så himla fin! ni finner en länk till plagget under bilderna.
 
förresten! jag har börjat laga middag här hemma! jag som hatar matlagning haha. men jag lovade min pojkvän (som en liten födelsedagspresent) att jag skulle laga middag varje dag i en vecka, så att maten står färdig på bordet när min pojkvän kommer hem från jobbet. och igår åkte vi och storhandlade massa olika ingredienser och jag gjorde även den första av 7 maträtter, som bestod utav korvstroganoff och ris! det blev faktiskt riktigt smarrigt! jag kan ju om jag vill! men det är ju just det att jag INTE vill, haha. finns det något tråkigare än att laga mat? jo okej, att tvätta kläder då...
 
ni hittar toppen på rea (!!!) HÄR. (adlink)
5 kommentarer »

home spa

idag kör jag ett litet "hemma-spa" och tar hand om mej själv. jag har precis tagit en lång dusch, skrubbat bort alla brun utan sol, tvättat håret i silverschampoo och sedan torkat och stylat det (mest för bildens skull hehe). och nu sitter jag här med en lermask i ansiktet, och efter det ska jag brun utan sol:a mej. jäklar vad snygg och fräsch jag kommer känna mej efteråt! 😍 har även suttit och läst igenom alla era kommentarer från inlägget under (länk), och fasen vad underbara och fina ni är! TACK för alla råd och tips på hur jag kan få igång motivationen. känner mej faktiskt extra glad, peppad och positiv idag tack vare er! och jag ska verkligen ta till mej era tips och testa mej fram ❤️
 
4 kommentarer »

hur finner man motivationen?

usch vad less jag blir på mej själv ibland alltså... idag hade jag lovat mej själv att ta tag i massa saker, men så blev det ännu en sån där skitdag där jag har noll energi, motivation eller inspiration till att göra något alls, och ingenting blir av. okej, några saker har jag väl iallafall lyckats med idag, bland annat så hann jag förbi min fina frisör sofie graw på salong chukro maddafakka för att sätta om en löshårsslinga som råkat lossna (trots att jag först missade tunnelabanan för mitt kort strulade och jag höll på att missa min tid), och så har jag hämtat ut ett paket och sånt där. men när jag sedan kom hem igen så var det som att luften bara gick ur mej. och nu har jag legat här i soffan i ett par timmar och haft en sån prestationsångest, samtidigt som JAG INTE GÖR NÅGOT ÅT DET? fan, jag önskar att jag bara kunde ruska om mej själv ibland. jag måste rycka upp mej nu, ta tag i jobbet och livet. jag vill inte slösa bort ännu ett år fullt av möjligheter. men ibland känner jag mej fan helt apatisk..
 
så hur gör man för att finna motivationen till att över huvud taget ens orka stiga upp ur sängen på morgonen? och skippa gärna "skaffa ett riktigt jobb"-kommentarerna då vi faktiskt befinner oss i år 2018 och folk borde lärt sej att blogg, youtube och övriga sociala medier faktiskt räknas som ett riktigt jobb och är något som man kan livnära sej på och arbeta med på heltid. dessutom har jag hållit på med detta och byggt upp mitt varumärke sedan jag var 15 år, och det är inget jag tänker ge upp i första taget. jag älskar ju "egentligen" mitt jobb. jag behöver bara komma upp på fötter igen och hitta tillbaka på något sett... och jag skulle verkligen behöva en livscoach typ. hur gör ni själva när ni tappat suget helt? jag uppskattar alla era tips! ni är alltid så hjälpsamma och får mej på bättre humör med era fina kommentarer ❤️
21 kommentarer »

på äventyr i saltis

hej på er! jag ber om ursäkt för utebliven uppdering dom senaste dagarna, men det hände något jobbigt privat som jag var tvungen att ta itu med, och i och med det hade jag ingen ork eller lust alls till att blogga... hoppas ni förstår! men nu känns det bättre och jag är tillbaka!
 
lillasyrran åkte till östersund igår (såå tråkigt, vill att hon ska stanna hos oss ännu längre) och jag och J kom precis hem efter en liten biltur (jag älskar ju att åka bil och vill gärna "rastas" lite haha). vi hamnade bland annat i saltsjöbaden där vi cruisade runt och kikade på mickan och freddes hus från solsidan (haha) och jäääklar vilka fina hus det finns där! man blev ju en aning avundsjuk. vi passade även på att käka mat på ett gatukök där då vi båda blev svinhungriga. jag åt fish and ships med remouladsås och J tog någon gyrosrulle typ, mumms! och nu ska vi kolla på gåsmamman. puss!
 
3 kommentarer »

systrarna latmask

haha fyfan vilken slö dag det blev idag.. egentligen hade ju jag och syrran tänkt att vi skulle åka in till stan en sväng och titta lite i butiker, käka mat och kanske till och med ta någon drink ute. men dagen startar med att vi båda sover till typ kl halv 11 (eve är ju jetlagged, men jag har väl ingen bra anledning hehe), sedan satt vi och kollade på youtubevideor i flera timmar innan vi tillslut orkade börja fixa oss, för att sedan ta bilen till nacka forum när J slutat jobbet runt kl 4. och nu är vi hemma igen, det blev bara en snabbsväng och vi handlade mest bara snacks haha. men en snygg sefie lyckades jag och syrran iallafall få till!
 
min pojkvän fyller förresten 25 (!!!) år imorgon, gammgubben min. så imorgon blir det tårtbak och kalas! och kanske blir det en och annan drink då istället 😘
13 kommentarer »

lillasyrran på besök!

heej på er! vad har ni för er? jag sitter här med lillasyrran som kom till sverige från LA idag, och hon ska stanna och bo hos oss här i stockholm i några dagar innan hon åker vidare till mamma och pappa i östersund för att bland annat fira en liten efterskott-julafton med dom! hur roligt som helst att ha henne på besök och få höra lite snaskiga storys från staterna 😘 vi ska väl mest bara chilla ikväll, evelina är ju trött efter resan såklart. och imorgon får vi hitta på något skoj!
 
fick en liten julklapp av henne också! en trollstav från självaste ollivanders. draco malfoys stav (my true soulmate), och ja, klart den funkar!! jag lovar!! ska visa er några häftiga trollformler i en vlogg någon dag!
  
1 kommentar »

min nya dator! (del 666)

här är hon! min nya partner in crime! jag har alltså köpt en ny bärbar dator; en Acer Swift 3 15.6". och just nu sitter jag och pillar lite på den och installerar mina program osv. och jag känner mej faktiskt riktigt nöjd så här vid första intrycket! det känns helt rätt, för en gångs skull haha. efter alla datorer jag förstört, lånat, köpt och sedan lämnat tillbaks igen under det senaste året, så har denna historia kanske äntligen fått sitt lyckliga slut! och jag slipper go mad pga datorer som jävlas. yey!!
  
4 kommentarer »

dagens låt: Toro Y Moi "Rose Quartz"

älskar denna låten och musikvideon!
1 kommentar »
Nästa sida