nude nails - i'm back!

heej på er! vad har ni för er? själv sitter jag och sippar på en kopp kaffe, och om jag ska vara ärlig så steg jag faktiskt ganska nyligen upp från sängen. eller okej för kanske en timme sedan iallafall. min pojkvän började jobbet sent idag, så vi har haft rejält med kvalitetstid under morgonen/förmiddagen som vi verkligen tagit vara på genom att mysa MASSOR. vi har ätit frukost på sängen, kollat på serier och lyssnat på podcast. "en mörk historia" lyssnade vi på, riktigt bra och spännande podd om man är intresserad av svenska mord bland annat. annars är ju creepypodden en favvis! önskar bara att dom släppte avsnitt lite oftare än 2 gånger i månaden 😩
 
men hur som helst så har J nu stuckit iväg till jobbet och även jag tänkte ta och jobba lite och svara på mail osv. och så tänkte jag även passa på att visa er mina nya naglar som jag gjorde här om dagen! jag tog farväl av mina glammiga glitternaglar (for now), och nu är jag tillbaks med mina älskade nudefärger. gjorde även en lite annorlunda form denna gång, "ballerina/coffin" formade tippar istället för de spetsiga jag oftast kör på. är faktiskt ganska nöjd, älskar både formen och färgen! vad tycker ni? 😘
 
10 kommentarer »

gjorde min första egna fransförlängning (på mej själv)

igår hade jag en riktig DIY-dag, och jag fixade både mina naglar (som jag ju brukar göra på mej själv) OCH jag testade även något helt nytt! jag testade nämligen att göra egen franförlängning hemma, på mej själv! jag fick ett startkit med ett set fransar, pincetter, lim, rengöring osv av min kompis ida som hade grejer till övers, sjukt snällt! och så satte jag mej och började pilla igårkväll, rätt spontant och oförberett haha. detta är alltså min första gång någonsin som jag ens sätter fast fransförlängning, och dessutom på mej själv haha! men resultatet blev MYCKET bättre än förväntat! jag hade typ tänkt mej att alla strån skulle peka åt olika håll när jag var färdig, att jag skulle råka limma mej i ögat och att det bara skulle bli ett enda stort kaos av alltihop. men fan, det blev ju helt okej! sjukt roligt att kunna steppa upp mitt DIY game också! nu klarar man ju det mesta på egen hand och kan hålla sej snygg och fräsch hemma 😘 vad blir nästa DIY steg? egen kosmetisk tatuering? haha!
 
jag visar bild på mina nya naglar senare! 💕
 
13 kommentarer »

10 random frågor

1. Vad gör du om 15 år? jag bor i ett stort fint hus på någon magisk plats med min pojkvän och vår hund (och kanske även fler djur?).

2. Om du skulle förlora ett av dina fem sinnen, vilket sinne hade du då valt? hmmm... kanske luktsinnet? det är ju väldigt många gånger man har önskat att man slapp det på tunnelbanan osv.

3. Vad inspirerar dig mest? vackra naturmiljöer.

4. Hur balanserar du privatlivet, personlig tid och bloggen? det svåraste är nog att "stänga av" och få slappna av och bara vara utan att stressen över sociala medier spökar i bakhuvudet. man är ju aldrig helt ledig när man har sociala medier som jobb, trots att det samtidigt är just det man alltid är. det beror ju på hur man väljer att se på det. och efter ca 9 år i denna branschen så är man nog lite skadad. men jag har alltid varit duktig på att hålla mycket av mitt privatliv privat och utanför bloggen. jag är inte så känslostyrd och "råkar" aldrig t.ex fläka ut ett bråk med min pojkvän på sociala medier i "stundens hetta", eller hänger ut en vän som svikit. det har aldrig varit min grej, fast det kanske mer handlar om vett än känslor. det är väldigt mycket i mitt liv som jag aldrig delar med mej av.

5. Om du hade haft en superkraft, vilken skulle det i så fall vara? att trolla (om det ens räknas som en superkraft?), då har man ju i stort sett alla superkrafter i ett, hehe!

6. Skulle du hellre vakna upp varje dag med perfekt smink eller perfekt hår för resten av ditt liv? perfekt smink! fan vad tid man skulle spara haha... men lite trist ändå att aldrig mer få sminka sej? äh, jag kanske väljer perfekt hår ändå. det är ju inte lika roligt att pilla med, och tänk att aldrig mer behöva ha en dålig hårdag??

7. Vad är ditt drömjobb? om jag får drömma mer realistiskt så vill jag nog vara programledare eller ha min egen tv-show, eller nått annat i tv svängen iallafall.. eller lansera ett smink/skönhetsmärke. annars kanske autronaut?

8. Hur skulle du beskriva din stil? modernt med inslag av 90-tal och street!

9. Vilket är ditt favoritkonto på Instagram? just nu är det nog @situationer, det kontot får mej alltid att skratta högt! älskar humorkonton.

10. Med två ord eller mindre - hur skulle du beskriva din humor? ironi och sarkasm.

5 kommentarer »

utflykt med grillning

heej på er! vad har ni för er denna torsdagseftermiddag? här hemma sitter vi bänkade framför kanal 5 och kollar på fotbollsmatchen mellan ÖFK - arsenal. öfk är ju min hemstads lag, rätt sjukt egentligen hur långt dom kommit! lilla östersund liksom. så det är en väldigt spännande match, trots att jag egentligen inte alls är speciellt intresserad av fotboll haha. mamma och pappa är faktiskt på plats och ser matchen live! om jag lyssnar noga så kan jag nog garanterat höra pappa vråla haha!! man vet ju hur det brukar låta hemma i tv-soffan när det vankas match liksom, hehe...
 
tidigare idag så var jag och J ute på en liten utflykt! vi packade grillkörv och bröd och traskade iväg till söderbysjön där vi startade en liten brasa och satte oss och grillade. hur mysigt som helst! i någon timme iallfall... sedan blåste det upp till oväder och det började plötsligt snöa/hagla massor och blev svinkallt. så vi packade ihop och krigade oss hem (ca 45 minuter lång promenad, så det var inte så härligt på hemvägen direkt haha). sedan drack vi varm oboy när vi kom hem för att få upp värmen igen! och nu sitter vi här, lite småtrötta och STINKER brandrök tillsammans med resten utav lägenheten.
 

7 kommentarer »

glad alla hjärtans dag!

hej och glad alla hjärtans dag på er allesammans! ❤️ hur "firas" det hos er? om det firas alls det vill säga! förstår att denna dag kan orsaka ångest hos många, och ensamheten kanske är som mest påtaglig när man ser alla andra puttinuttiga par och stora rosbuketter på instagram. men vem bryr sej egentligen? alla hjärtans dag är bara en helt vanlig dag med 24 timmar precis som vilken dag som helst, och den går precis lika bra att spendera ensam med en stor påse chips och en chokladask (som man dessutom slipper dela haha), som med sin partner, dejt, eller varför inte en kompis?
 
som jag berättat tidigare ser jag ganska lätt på såna här mindre högtider, och jag bryr mej egentligen inte speciellt mycket. jag och pojkvännen har precis varit ute och käkat middag och druckit lite bubbel, och nu är vi hemma igen och ska bara mysa järnet resten av kvällen. hoppas ni alla har en mysig dag, oavsett om ni firar alla härtans eller inte!
3 kommentarer »

TRY ON HAUL + RABATTKOD | JUNKYARD

 
2 kommentarer »

semmeldagen

glad semmeldag!!! eller vad man säger haha? själv har man iallfall fått i sej en semla idag, ni då? jag körde på en gammal hederlig och klassisk semla, inga konstigheter. det känns ju som att det spårat ur lite de senaste åren med allt från semmelwrap till korv-med-bröd-semla haha... ingenting för mej!
 
och nu sitter jag och klipper en video som jag filmade tidigare idag, och den ska upp imorgon (videon har dock inget med alla hjärtans dag att göra hehe). så håll utkik! 😘
 
3 kommentarer »

måndagkväll

denna kväll består utav massa mys med pojkvännen! vi har precis stekt pannkakor som vi smaskade i oss tillsammans med grädde och sylt, och nu har vi bäddat ner oss i sängen och lirar the legend of zelda: breath of the wild till nontendo wii u (att installera en tv i sovrummet är det bästa vi gjort hehe) 💕 känns nästan mer som söndag idag än måndag av någon anledning? har haft en "söndagskänsla" i kroppen hela dagen haha... skumt!
 
hoppas ni haft en bra start på veckan!
4 kommentarer »

SMINKVIDEO - MYSTERY BOX?

 
6 kommentarer »

selfie x 4

hej hej 👋
10 kommentarer »

så får du superlånga naturliga ögonfransar!

- inlägget innehåller adlinks -
 
jag vill bara slå ett slag för detta magiska ögonfransserum, som verkligen fungerar! jag har använt det i ca två månader nu (har dock slarvat lite) och resultatet är helt galet! mina små korta bebisfjun till ögonfransar har växt så det knakar! jag var lite skeptisk i början då jag tidigare testat andra fransserum som inte fungerat något vidare.. men när jag läste alla bra recensioner om detta serumet så blev jag sugen på att ge det en chans. och resultatet är verkligen över alla förväntningar! jag måste köpa ett till alla jag känner!! haha! ni hittar en bild på resultatet längre ner i inlägget ❤️
 
ni kan köpa serumet HÄR (just nu 60% rabatt!)
 
info om Komorebi Beauty Eyelash Serum:
 
🖤 produkten är utvecklad i sverige, och innnehåller skonsamma ingredienser så även de med väldigt känsliga ögon kan använda serumet.
 
🖤 garanterat resultat efter 4 veckor - du får längre, tätare, vackrare och fylligare fransar.
 
🖤 ej testad på djur.
 
🖤 använd varje morgon och kväll för bästa resultat.
 
🖤 det enda fransserumet på marknaden som gått igenom alla tester. produkten är alltså 100% säker!
 
 så här ser mina fransar ut just nu med endast lite mascara på. det är verkligen en enorm skillnad mot för hur korta och glesa dom var för ca 2 månader sedan!
12 kommentarer »

VLOGG: söndags-mys med mej och pojkvännen, vi lägger pussel och gör hemmagjord snow slush, med mera!

 
10 kommentarer »

MY NEW PRINCESS HAIR

- i samarbete med grawhairstyle & hairtalk extensions -
 
idag var jag hos bästa sofie graw på salong chukro maddafakka (sturegatan 26 i stockholm) för att fräscha upp mitt hår! och så lyckades jag med något som är så jäkla typiskt mej haha, jag hade nämligen kollat fel på tiden och kom dit en timme för tidigt (kl 10 istället för 11)! och jag som stressade som satan på morgonen och hade egentligen kunnat ta det hur lugnt som helst och till och med sovit en timme längre haha.. dessutom var det ingen på salongen vid den tiden så det var stängt, men jag satte mej på scandic anglais och svarade på lite mail osv medan jag väntade, så det gick ju bra ändå! men ibland blir man ju less på sej själv haha..
 
hur som helst så piffade vi till mitt hår genom att slinga utväxten, nyansera både mitt egna hår och löshåret för att få till en kallare nyans, och sedan satte vi om löshåret. älskar verkligen att man kan återanvända hairtalks tejp-löshår flera gånger, det är bara att flytta upp fästena när dom växt ut en bit, och så är det som nytt! hur smidigt som helst! håret håller sej sjukt bra också, och mitt känns fortfarande sprillans trots att jag stylar det med värmeverktyg i stort sett varje dag 😍
 
så om ni vill ha ett äkta DRÖM-HÅR så kan ni boka tid hos sofie direkt genom en länk i hennes bio på instagram @grawhairstyle ❤️

7 kommentarer »

dagens outfit - pink faux fur

(adlinks)
toppen - HÄR // jackan - HÄR // stövlar - HÄR // kjolen - bikbok
10 kommentarer »

inspireras vs. kopiera

bilden ovan la jag nyligen ut på min instagram @isabellestromberg med caption "be inspired, but don't copy ✨" och inte långt därefter trillade det in en kommentar här i bloggen som löd:
 
"Asså din senaste instagram bild om man inte ska kopiera men inspirera. Du själv är nog inte rätt att tala om de? Du vill ju se ut som ex en bratz. Då kopierar ju du dom, du fyller dina läppar precis som alla andra. Alla har rätt till att bleka håret i samma nyans som du om de vill exempel utan att vilja kopiera dig:p"
 
varpå jag svarade:
 
"tolka det som du vill :) för mej handlar texten inte bara om att bleka håret till samma nyans som någon annan, för det är väl snarare att inspireras skulle jag säga. men att helt försöka efterlikna någon annan och att kopiera allt från utseende till personlighet, åsikter och idéer, där går gränsen. det finns t.ex vissa stora bloggare som ständigt kopierar andras innehåll rakt av, och tar åt sej äran för någon annans arbete utan att credda. istället för att kanske haka på ett ämne som någon skrivit om, göra sin egen variant av det och sedan credda originalet, DET är att inspireras. hoppas du förstår lite bättre nu hur jag menar :) det är stor skillnad på att inspireras och att kopiera. jag försöker varken vara eller se ut som någon annan än mej själv, sedan inspireras jag av bratz extrema utseende, ja. men jag är ett original, ingen copycat 😘"
 
ville bara ha det sagt, ifall det är några fler där ute som missförstått. detta är iallfall vad jag tycker och tänker angående skillnaden mellan att inspireras och att kopiera rakt av. om någon t.ex vill ha samma hårfärg eller lösögonfransar som jag så fine, inga problem! men om någon vill ha exakt samma hårfärg, lösfransar, frisyr, sminkning, fillers, kläder, delar plötsligt samma intressen och åsikter osv. då börjar det ju blir lite tråkigt... haha förstår ni vad jag menar? var alltid dej själv, och vad din egen version av det du inspireras av!
6 kommentarer »
Nästa sida