en varm dag jag minns

throwback thursday idag, så här kommer en härlig tb från marbella i somras när jag och steffi var ute på havet med en trampbåt. plötsligt från ingenstans blir vi omringad av en tjock dimma så vi är tvungna att trampa in till land igen! haha och jag som är så jävla rädd för havet, satt hela tiden och tänkte på vilka monster som befann sej under oss i vår lilla båt... så kommer värsta spökdimman. usch! den senaste veckan har jag verkligen drömt mej bort och längtat efter sommaren. har kollat på massa gamla bilder, och fan vad jag saknar att vara brun!!! har nog aldrig varit så blek som jag är nu. iallafall inte de senaste 6 åren haha... brukar alltid vara duktig med att sola solarium på vintern eller använda brun utan sol som jag flitigt gjorde för några år sedan. men nu har jag varit skamligt lat med det. behöver nog åka iväg en vecka eller två till något soligt land. jag och steffi pratade faktiskt om att boka en sista minuten snart :) får se!

IMG_6075-4 IMG_6089-6 IMG_6103-5 IMG_6105-4maria

Hej!
snälla Isabelle gör ett inlägg om hur du tar hand om ditt hår/löshår! De är alltid så himla fint.
Jag ska åk utomlands i april och vill sätta i nailhair men sliter inte havet och polen super mycket på håret?
Hur håller du ditt så fräscht? Snälla <3

Maria helmesjö

Hej Isabelle! Din blogg är min dagliga dos av inspiration, så tack som fan för det! Har en fråga angående brun utan sol, då jag har känslig hy och inte kan sola solarium :( vilken brun utan sol anser du vara bäst? Kräm eller spray? Kram!

isabelle svarar! tack själv!! :) jag tycker att åhlens egna BUS är bra! annars kan man ju gå och få en helkroppssprayning på olika skönhetsalonger och jag skulle nog rekommendera det då det sällan blir lika orange som vanlig BUS annars kan bli, och så får du ett jämare resultat. kram!

Emil

Tjäna Isabelle!
Antar att du får höra detta rätt ofta, men du är sjukt snygg.
Följer inte sådär jätte mycket bloggar själv än min egna och några gossips men din är jag fan lojal till älskar din blogg :)

Kolla gärna in min blogg om du har tid 22år gammal och bloggar om mode och mitt liv, ligger även 20e plats på bloggportalen så folk verkar gilla den!

www.mondoblog.se/aronssonemilNamn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Stalker?

Din Kommentar: