facelook och vegetariskt sug

så här ser jag ut idag. och jag älskar detta filtret på snapchat!! typ alla bilder ser snygga ut med det haha :) kom precis hem från mötet, som förresten gick jättebra! men just när jag gick utanför dörren här hemma så började det regna. idag igen!! haha det verkar alltid börja regna PRECIS när jag ska ut. och nu när jag kom hem igen så börjar sjävklart solen att lysa. vad är det här haha?? :( så jäkla typiskt!
 
tänkte att jag skulle slänga ihop något att käka medan jag väntar på att min prins ska komma hem, så vi kan lira lite tv-spel ;) kanske överraskar honom med middag. om jag pallar hehe... har fått ett plötsligt sug efter vegetarisk mat av någon anledning? brukar aldrig äta det annars men har börjat spara ner massa vegorecept som verkar sjukt goda! så det kanske blir en helgrön middag idag.


Sofia - bipolär och f.d laestadian

Finns så mycket gott som är vegetariskt! :)

Aisha Muhammed Ali

Fin blogg :)

Malin

Din blogg är grym! Har bara en grej att gnälla på och det är att du ska uppdatera fler inlägg om dagen,haha :)

A

Gullig du är :) du är ju snygg på varje bild! Uppdatera gärna med mer matrecept, vore kul att se vad du brukar äta :) kram

Michaela

Hej tjejen! Hur sminkar du dina ögon till vardag/fest? Tycker alltid du lyckas så snyggt med din sminkning! Kram!

CAMILLAESI

Vegomat är gott:-D Speciellt falafel :-D

A

Gullig du är :) du är ju snygg på varje bild! Uppdatera gärna med mer matrecept, vore kul att se vad du brukar äta :) kramNamn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Stalker?

Din Kommentar: