frukostseminarium, annonsidentifiering, pakethämtning och ett glatt humör

denna dagen startade väldigt tidigt, och prick klockan 8 befann jag mej på ett frukostseminarium hos reklamombudsmannen för att lära mej lite mer om annonsidentifiering så att jag har bättre koll på hur reklam ska markeras ut korrekt på sociala medier, vad som räknas som reklam och inte osv. och det var faktiskt väldigt lärorikt och intressant! pojkvännen fick också följa med eftersom fyra öron hör bättre än två, och om det skulle vara något jag själv missar eller glömmer bort så har jag min sidekick som kan friska upp mitt minne hehe 😉
 
efter det åkte vi hem, och på hemvägen hämtade vi ut vår nya monster-mikro som vi beställde under black friday. men det blev bara en snabbsväng hemma innan killen stack iväg till jobbet och jag stack ut på stan för att uträtta några ärenden. och jag kom precis hem igen, men tydligen också bara en snabbis eftersom jag precis fick ett sms om att jag har ett paket som väntar på posten, så jag tänkte gå och hämta ut det direkt. spännande!
 
känner mej för övrigt på väldigt bra humör idag! och det känns som att det varit en väldigt produktiv dag 😊 hur har er dag varit hittills?