ögonfransförlängning

- i samarbete med @lashesbyjozefin -
 
alltså kolla mina nya ögonfransar!! hur fina??? jag var hos superduktiga josefin (@lashesbyjozefin på instagram) tidigare idag och fick fransarna fixade. första gången någonsin som jag gör franförlängning faktiskt! har ju kört på "vanliga" lösögonfransar regelbundet sedan jag var typ 16 år, men nu inför greklandsresan vill jag vara lite extra snygg och fräsch (och slippa sminka mej hehe) så jag efterlyste en duktig fransstylist på instagram och kom då i kontakt med josefin! och jag är verkligen supernöjd!! tänk att jag kommer vakna upp så här varje morgon framöver 😍
 


Anonym

Har tänkt på det faktiskt! Du som använder dig av lösögonfransar borde ha fransförlängning som det här :) dyrare iförsig men värt det. Fint blev det!

undefined

Åh vad fint det blev och vilken skillnad! :-D

Caroline

Wow så snygga ögonfransar!

Anonym

Jag använde ögonfransförlängning före, men jag slutade med de. Nu anvendar jag false lashes. Mycket bättre! När du har ögonfransförlängning blir det otroligt dåligt när det faller lite och det kommer att finnas utrymmen här och där mellan fransarna + det är väldigt dåligt för dina riktiga ögonfransar.
Dessutom kostar det mycket mer!

Josefine

Så snyggt!

Karinas blogg om lån och ekonomi

OMG det ser helt fantastiskt ut verkligen. VILL OCKSÅ! Jag funderar på att börja med att bara färga ögonfransarna nästa vecka. Är för feg för att börja med det där direkt. :)

Emma

Så snyggt!!
Har idag tagit beslutet att efter nästan 2 år sluta med mina fransförlängningar. Är så snyggt och smidigt men orkar inte längre med hur fula de kan bli efter 3 veckor, och att då inte kunna ta av de sista. Får se hur länge jag lyckas hålla mig borta, kommer nog sakna det!

Anonym

Jag har använt lösögonfransar i 4 år varje dag och mina fransar e helt förstörda och jag har till å med dragit bort mina egna fransar när jag tagit av lösogonfransarna så mon fråga till dig är, kan man göra ögonfransförlänging ändå eller måste man vänta tills alla fransar växt ut?

Linnéa

Åh så vackra fransar! Du har vackra ögon också :)Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Stalker?

Din Kommentar: