downhill gokart

hej på er! jag vill börja med att säga att fan vad fina och underbara ni är! jag läser alla kommenarer ni skriver till mej både här i bloggen och på youtube. även om jag inte svarat på alla så ska ni veta att jag verkligen uppskattar att ni tar er tid och engagerar er i mitt välmående. ni kommer med så bra tips, delar era egna erfarenheter och bryr er. jag vill bara gråta ❤️ älskar er.
 
igår hade jag faktiskt en bra dag. jag och pojkvännen hade bestämt sedan någon vecka tillbaka att vi skulle hänga med J's polare conny och hans flickvän ida och åka downhill gokart. och även fast jag är i en sån period just nu då jag helst bara vill gömma mej under täcket så tog jag mej ut, och det är jag så himla glad för! fasen vad kul det var att köra gocart. men samtidigt lite läskigt! det var som en "ormliknande" slinga man åkte ner för ett berg, och det gick väldigt fort och jag lyckades köra åt helvete mina två sista åkturer haha (vi hade 6 åk var). man tävlade på tid, och jag blev lite väl tävlingsinriktad och ville slå J som hade den bästa tiden. och då gick det lite väl fort och jag körde av banan och snurrade några varv med bilen och behövde hjälp för att ta mej in på banan igen haha!
 
stället vi var på heter flottsbro, och det fanns lite allt möjligt att göra där. efter gokarten så spelade vi en runda minigolf också. sedan åkte vi och käkade på o'leary's på tolv vid globen, och spelade lite minibowling. en riktigt lyckad dag/kväll med sjukt trevligt sällskap! idag sov jag dock ända till kl 1 på dagen, trots att vi la oss tidigt. min kropp verkar inte direkt ha mycket energi att förbruka just nu. plus att jag är förkyld. saknar dagarna då jag flög upp ur sängen kl 08 varje morgon, superpigg och glad. nu känner jag mej helt såsig och skulle lätt kunna sova resten av dagen också. men fan vad mer ångest det ger mej att bara sova bort dagarna.
 
backen var mycket brantare än den ser ut på bilderna!