hur jag hanterar troll/hatkommentarer

för några dagar sedan fick jag en kommentar som löd:
 
"Hej Isabelle! Jag har nyligen startat en blogg och idag fick jag en riktig hat-kommentar som gjorde mig jätte ledsen. Personen har självklart kommenterat anonymt och jag vill helst bara lägga ner bloggen nu. Jag förstår inte ens vad jag skrivit som gjort att människan behövt skriva så elakt till mig. Kan inte du skriva ett inlägg om hur du har hanterat troll? Får du ofta elaka kommentarer och hur bemöter du det? 
Kram"
 
hejsan! faktiskt så får jag inte så mycket hatkommentarer. det västa folk har att säga om mej verkar vara att jag har för mycket smink typ, haha. och det får jag väl vara glad över, med tanke på att jag tvättar mitt ansikte rent varje kväll. men samtidigt kan det såklart bli rätt påfrestande att dagligen höra folks åsikter om ens utseende. när jag väl får en elak kommentar tar jag inte alls åt mej. jag vet vem jag är, och att jag är bra! och med över 8 bloggår på nacken vore det nästan konstigt om jag fortfarande brydde mej om "haters". man hittar sätt att hantera det på, och blir medveten om vad som egentligen ligger bakom de elaka kommentarerna. jag förstår att du tycker det är jobbigt, man fattar inte vad man gjort för fel. men felet sitter inte hos dej, utan hos personen som kommenterat. det är viktigt att komma ihåg att det elaka folk skriver oftast bara speglar deras egen osäkerhet, och det man ogillar hos någon annan är oftast sånt man saknar hos sej själv.
 
glöm inte att så på dej, du är grym! låt inget fegt troll eller hater trycka ner dej. och nästa gång du får en elak kommentar, tänk på att den stackars saten som skrivit kommentaren antagligen bara är väldigt osäker eller avundsjuk på någonting som du har och som han/hon saknar. jag tycker du ska blogga på som attan och hålla huvudet högt! dessutom brukar man väl säga att haters är ett tecken på framgång 😘 lycka till med bloggen! kramar!
 


Sofia

Bra svar! Man kan ju tycka att vi borde vara förbi nättroll och hatkommentarer år 2017, men näe..

sandie

jättebra citat! och bild :)

undefined

Jag tycker det är så tråkigt med alla dessa personer som gömda bakom en skärm slänger ur sig vad skit som helst. Sorgligt är det.

undefined

Bra svarat av dig! Du ger styrka och framtidstro!

undefined

Vilket bra svar och det här var intressant att läsa! <3Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Stalker?

Din Kommentar: