ETT VIDRIGT JÄVLA MAIL

mailet nedan hittade jag i min inkorg. det är en man som skriver till mej och erbjuder mej 10.000 kr i betalning mot sex på "ett fint hotell". jag vill seriöst SPY. saknar nästan ord. så jävla äckligt, kränkande, ja jag vet knappt hur jag ska beskriva det i ord. han har tom skickat med en bild på sej själv som ni också får ta del av, dock är jag för snäll och har censurerat ansiktet på snubben. egentligen är det väl inte mer än rätt att hänga ut äcklet. det han gör är väl till och med olagligt? bör jag ta bort censuren? eller strider det också mot någon lag?
 
han verkar vara till 100% seriös med detta, och han har skrivit massor om sej själv. "Jag tror på ord som empati, ärlighet, heder, ära, respekt och självrespekt" skriver han i samma mail, hahaha på riktigt? du gav precis en kvinna du inte känner något av det mest skamfulla och äckliga förslagen en kvinna kan få. finns ingen som helst heder, ära, respekt och självrespekt i det. du verkar inte veta vad dom orden betyder. känner mej fan smutsig efter att ha läst detta, måste hoppa in i duschen och skrubba bort ett hudlager nu.
 
"Hej och Glad Påsk.

Jag råkade komma in på din blogg, och tyckte du va Otroligt vacker. Och faktiskt rolig när jag läste vad du skriver.
Jag tänkte seriöst fråga dig en sak. Utan att va respektlös mot dig eller att du kanske tar illa vid dig. Men Jag skulle Seriös Önska Boka en Helkväll och Natt med Dig på ett Fint Hotell. Du får 10 000 kr av mig. I handen. Jag är helt seriös nu. Och givetvis så sker detta Väldigt Diskret mellan oss Två enbart.

Jag kan snabbt skriva lite om mig, för att visa att jag är seriös, och tycker även du ska ha vetskap vem som Önskar träffa Dig, medmänsklig respekt som det heter, bifogar bild på mig. 
Kan sända fler bilder sen om du önskar.

Iaf, jobbar som Manager, Sales and Marketing, är 36 år gammal. Ser bra ut enligt vad jag har hört genom alla åren. 1,85 väger 78 kg. Small/vältränad som det heter
Min passion i livet är resa utforska nya platser och nya kulturer.
Har i dagsläge besökt 68 länder.  Favorit resmål: Italien (Venedig), Japan (Tokyo) New York, Knossos i Grekland, Dubrovnik i Kroatien, Mutianyu, (Kinesiska muren) Kina, Siena och Udine, Italien.
Sedan att umgås med mina nära och kära, min familj betyder ALLT för mig!

Jag tror på ord som empati, ärlighet, heder, ära, respekt och självrespekt.
Jag ljuger Aldrig och står för det jag gör och säger.

Inom sex så gillar jag det mesta, allt från vanligt Intimt sex till lite mer Kinky, som tex, Lätt Bondage och Lätt dominans lekar, på Mig eller på Kvinnan.
INGET sjukt, eller extremt som Wet, scat, blod, nålar eller liknande. INTE min grej!
Som nämnt, Lätt bondage och lätt dominans lekar i själva sexet.

Men du får gärna skriva vad du gillar sexuellt?!?, ställningar, etcetera och om vad du har för erfarenhet inom Lätt Bondage och Lätt Dominans lekar/sex/ rollspel??
Kan du gärna skriva om du vill, så man vet!

Ja det va lite om mig :) Blev som en kontaktannons :) :)
Hoppas att det räcker det jag nu skriv och hoppas på ett Seriöst svar ifrån Dig och att du Inte tar illa vid dig.

Innan vi bestämmer eventuell träff så önskar jag att vi samtalar per telefon, så vi hör hur vi låter/är som personer.

Sedan vill jag även tillägga att jag är HELT EMOT droger. Så om du tar droger (Jag menar Inte vin eller vanliga cigaretter) så är det ingen Idé att du svarar.
Då jag är HELT EMOT DET.

Inväntar seriöst svar ifrån dig och att vi kan träffas för en trevlig träff. 

Kram och Glad Påsk igen"
 


Gerd

Men fy fan vad patetiskt :(((

Anonym

Häng ut äcklet!!

Anonym

Fyfan, hur kan man ens ha hjärna att skriva ett sånt mejl och skicka det? Spyr

wille

ja häng ut han! det är olagligt i sverige att köpa sex, men har för mig att nästan aldrig någon fälls, polisen har ju fullt upp med allvarligare brott..

Sofia

Häng inte ut honom! Det kan räknas som förtal och det är onödigt. Däremot ska du helt klart polisanmäla äcklet! Att köpa sex är olagligt så att komma med ett sånt förslag är inte okej. Dessutom är det otroligt kränkande och går garanterat som sexuella trakasserier. Så anmäl!

Tina

Polisanmäl. Det är olagligt att köpa sex. Även om du inte kommer att träffa honom så kanske någon annan faller för detta. Känns oroväckande. Det är för mycket skit som händer i världen numer. Han kanske inte är den person som han utger sig för att vara. Kanske är helt annan person än vad bilden visar. Då riskerar man dessutom att bli våldtagen och/eller hamnar i sexlekar som är råa och brutala, annat än vad man kommit överens om.
Om du polisanmäler så har du åtminstone gjort ditt och då eventuellt även räddat andra från att bli lurade.
Vidriga svin det finns, usch!

Melinda

Detta var det värsta jag läst! Hur kan man ens mejla om någonting sånt här till någon? Usch, spyr vad äckligt! Säger som andra - polisanmäl detta!

Ta hand om dig! <3

Anonym

Lider med dig.
Styrkekramar!

undefined

Tycker bilden ser väldigt fake ut. Dålig kvalité och känns som den är snodd. Man kan ju isåfall skicka en bild som inte är tagen med webcam 2013. Känns fake. säkert någon ännu äldre bakom det mailet.

Emma

Fyfan! Vad finns det för människor igentligen?? Så jävla vidrigt! Borde man inte kunna kolla upp mejlen på något vis? Känns så jävla sjukt att folk tror dom har rättighet att skriva såhär. Men tror faktiskt inte det är personen på bilden som skickat mejlet. Bilden ser ju ut att vara tagit i web-cam för flera årsen.. Så jag tror inte du ska hänga ut, med risk att hänga ut fel person.

Kram på dig Isabelle!

Caroline

I mitt tycke så hade du GÄRNA fått hänga ut honom! Men med tanke på de konsekvenser du kan få utav det, så är det tyvärr ingen bra idé. Och så som en del skriver att bilder ser fejk ut och/eller att det kanske bild på en helt annan person också. Är ju också hemskt ifall denne person har snott denna bild på en helt oskyldig individ med.

Och sedan så vet jag inte om man ska skratta, eller gråta över det att han först och främst kränker dig på detta sätt... genom att försöka köpa dig för sex!
Sedan detta med respekt? Och att familjen betyder allt för honom? Och det gör han via detta?
Och det med droger?! Han skulle inte ens förtjäna en sönderknarkad gammal tant, så som han beter sig!

Sedan måste han varit väldigt dålig på att läsa din blogg. Då han missat helt totalt att du redan har pojkvän! Men självklart så hade detta inte varit acceptabelt om du hade varit singel heller!

Men undvik att visa upp ansiktet på denna person. IFALL bilden är på någon annan. Men polisanmäl detta hursomhelst!

Ta hand om dig!

Leoni

VIDRIGT!! Måste dock hålla med ovanstående om att personen på bilden förmodligen är samma som skrev mejlet. Tyvärr nog en riktig snuskgubbe som använder någon annans bild, usch oavsett... Polisanmäl definitivt!!

Leoni

VIDRIGT!! Måste dock hålla med ovanstående om att personen på bilden förmodligen är samma som skrev mejlet. Tyvärr nog en riktig snuskgubbe som använder någon annans bild, usch oavsett... Polisanmäl definitivt!!

Anonym

Fake... de inte bara du som får sånna mejl

Anonym

Vad du är gör, hör inte av dig. Kan vara en riktigt sjuk jävel. Polisanmäl

Anonym

lixom vadå folk knulla runt o så vad för fel och får pengar för sex man träffa lixom personen och ha sex vad e felet kanske lite knäppt får såhär på mejl haha alla tycker/ tänker/är olika ! 👍🏼

Netti Starby

Vad bra att du hänger ut honom och man vet aldrig om han har skickat ut samma mejl till andra. Då kanske dom känner igen det här om det skulle vara så. Hoppas att du polisanmäler honom!

undefined

FY FAN. Häng ut honom. Skicka detta till @snubbarsuger på Instagram, så hänger de ut honom med bild, namn och allt och låter dig vara anonym. Fy fan vad sjukt!

Anonym

Usch:'( inte okej!!!

Lovisa

Alltså FYFAN så äckligt mail! Tycker synd om dig och förstår att du känner dig kränkt! Häng ut aset!!

Mia

Eeewww... fast sorgligt nog har detta blivit väldigt vanligt. Många framgongsrika män som brukar bjuda tjejer på
'Resor', shopping och pengar i utbyte mot sex. Den här killen Ser dock ut som en vanlig ung kille och 10 000 är ingenting. Fasst jag tror att många små tjejer skulle nappa och tacka Ja. Vidrigt!! Han frågade iaf helt fel person. Good for you ;)

Sofia - bipolär och f.d laestadian

Men fy fasiken vad vidrigt gjort!

Emelie, 22, blivande fru och mamma till Lilly

Men fyfan vilken idiot!! Det är så obehagligt att det ens finns människor som skickar sånt där!! Polisanmäl!

Karin

Jag tror nästan 100% någon driver med dig! Gå inte på det xD

Susanna

Oj! Herregud! Så sjukt!! Enig i ovan kommentar - anmäl detta!

Anonym

Anmäl honom, om inget annat så för statisktikens skull. På mina yngre dagar hade jag gått ghetto on his ass för att han ens gör något sånt här! Patetisk loser!!

Anonym

Anonym 16: Handlar inte om att folk har olika åsikter utan att män tycker sig ha rätt till kvinnors kroppar. Om man inte inser det kränkande iom. detta mejl bör man se över sin kvinnosyn.

Hanna Karlsson

Fy vilken vidrig människa!!! 😠😠😠

Svart-Stina

Ja, detta var läskigt... OK, att någon skriver en rad för att få kontakt, men varför blanda in pengar direkt så det blir en förolämpning? Nån som tror att alla är till salu?

Anonym

Jag är typ 99,9% säker att detta är min kille/ex...

Hanna

Polisanmäld idioten! Vad är det med vissa människor?! Varför saknar vissa helt och hållet hjärnceller? Och varför tror många män att de är Guds gåva till kvinnan när de i själva verket är ett stort skämt som borde läras ett och annat om kvinnor, respekt och livet i allmänhet...

Evelina

Vidrigt.. tror att bilden är fake

woahitsdane.blogg.se

Men fyfaan vad vidrigt :/

Anonym

Jävla äckel😡 Häng ut honom säger jag som mamma😡

Anonym

Det kan också vara så att den mannen på bilden inte är den riktiga personen. Du kan inte säga att du var snäll nog och inte visar hans ansikte. Man vet ju inte var denna bilden egentligen är tagen ifrån. Det kan ha varit en tjej som har skrivit detta eller nogon helt random. Klart som fan att du inte ska få stå ut med sånt, men tänker mest på att du är en känd person. Tän om någon skriver såna brev med dina bilder. Eller bilder på sin kille, eller asså någon dj har haft med på bloggen. Sorry för lång kommentar ville bara dela mina tankar.

Linn

Nej men fy usch,så förnedrande!

Anna

Faktumet att vi kvinnor ska behöva utsättas för sånt här dagligen gör mig galen. Varje dag får man vidriga förslag. Jag står för att hänga ut VARENDA en av dem!

Fredrik Emilsson

Hej!
Bra gjort, bara för att någon ser bra ut, så ger det inte rätten till att sextrakasserier er m.m

Tror som många att det inte är killen på bilden som skriver.
Inte för att vara sån, men har man den kroppen och ser bra ut, som han gör, tar man väll inte kontakt med kvinnor på det sätter.

Mvh lidköpings pappan

undefined

Jäkla äckliga vidriga kille

Erika

Ewww!

veckomagasinet anne von porat

Vilka typer det finns man slutar aldrig att bli förvånad.

BloggSessan

Stå på dig

undefined

Jag blir... stum. Det här är så vidrigt som det kan bli. Och att bara ha make att inleda med "utan att vara respektlös" - mer respektlöst kan det fan inte bli.

Brandon Lee

Snacka om en sjuk snubbe som hela tiden poängterar, att han inte gillar några sjuka grejer, du borde driva lite med idioten genom att påpeka följande för honom: "Enlig den svenska lagstiftningen är det visserligen lagligt att sälja sex, men olagligt att köpa sex, en moment 22 läge med andra ord, så du får nöja dig med att även fortsättningsvist hantera ditt sexliv på egen hand". Ha det gött Isabelle.

Jennifer Queen

Men usch så osmakligt och förnedrande :( Den siste idioten är inte född än!!

Linda

Ja alltså det behöver ju inte vara snubben på bilden som skickat mailet och det behöver inte heller vara en man. Vilket som så är det vidrigt skrivet.
Lägg inte så mycket vikt på det. Kan lika gärna vara ngn helt annan och det skulle inte förvåna mig ifall det var en tjej som skrivit det. Den svenska avundsjukan driver tyvärr "vissa" alldeles för långt :( Tråkigt att det skall behöva vara så! Heja dig & skit i detta!

Kristina

Så sjukt. :-( Fattar inte att killar tror att de kan fråga tjejer såna här frågor. Häng ut snubben!! Det är olagligt.

Annette

Oj!! Vad sjukt :O :O :O

Frågestund idag hos mig :)

Anonym

Jag tänker att det inte är okej att skicka sånna mail nej men det finns så många ekkliga gubbar som också lossas va någon annan gör att försöka få unga tjejer. Det som är lite synd om nu denna killen på bilden inte är han på riktigt som skicka mailen att han som skrev kanske bare hittat en bild på en snygg kille för at han själv inte ser ut så. Så hoppas nu att det han på bilen så inte killen får massa skit i onödan :-)

Anna

Hej! Bra gjort, bara för att någon ser bra ut, så ger det inte rätten till att sextrakasserier er m.m Tror som många att det inte är killen på bilden som skriver. Inte för att vara sån, men har man den kroppen och ser bra ut, som han gör, tar man väll inte kontakt med kvinnor på det sätter. Mvh lidköpings pappan

Asså va fan typisk manlig kommentar, ser man så bra ut så tar man väl inte kontakt me tjejer på de sättet eeeeh JOOO, de gör dom visst, män me den kroppen o de utseendet gör ickså så här, de handlar inte om utseendet utan beteendet,
Vi kvinnor vet detta för vi utsätts för de

Eva-Lisa

Är det bara jag som tycker att 10.000 är ganska mycket pengar?

Nu tycker jag han har lite väl mycket muskler - det gillar jag inte - men tiotusen är ganska bra betalt. Bara min fundering i frågan.

Svar: 10.000 är ett jävla skampris för att sälja både min kropp och självrespekt för
Isabelle strömberg

Joanna

LOL. Vidrigt jävla gubbslem.

queenbee.blogg.se

Alltså Urk!

undefined

Förmodligen fejk, så lägg INTE ut bilden helt. Polisanmäl gärna dock om du vill. Men tänk på att detta kan lika gärna vara någon som försöker sätta sin "kompis" i skiten.Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Stalker?

Din Kommentar: