svettig och illamående

pjuh, jag är helt anfådd, svettig och illamående. eller smått illamående har jag varit hela dagen (fattar inte vad det beror på? mår fan alltid illa känns det som. och nej jag är ej gravid haha) och svettig som en gris är jag för att jag precis gått en "fashionshow" för jimmy, som har fått betygsätta lite plagg. allt filmas självklart i en vlogg (yes jag vloggar idag, yeeeyy)! och detta är anledningen till att jag hatar att testa kläder i provrummen i butiker. antingen blir jag plötsligt superkissnödig (?) när jag står där och byter om, eller så blir jag helt blöt av svett eftersom det tydligen är sjukt jobbigt och ansträngande att tränga av och på sej massa kläder haha.
 
resten av denna dag får ni se i vloggen, som kommer upp antingen imorgon eller på torsdag 😘 kan lova er att det blir en hel del skoj!
 
sneak peek!


Nivikka

Kender så godt det med at få det varmt når man skal teste nyt tøj!!
wuhoo Ser frem til din vlog, - lyder nice!! :D <3

Sofia

Haha jag är likadan! Mår också illa och/eller har ont i magen i princip varje dag (haft så i typ 14 år också, yaaay) och blir galet svettig av att prova kläder haha. Tror det är ljuset och det trånga utrymmet som gör det. :)

Caroline

Älskar Jimmys min på den bilden! X)

Och jag förstår dig med det om att prova kläder. Och speciellt när det kommer till fysiska klädbutiker.
Så de ger det ju givetvis en massa plus till näthandel då. Så slipper man trängas bland en massa folk. Och vara konstant halvt rädd, ifall någon skulle rycka upp skynket eller något! :O Det enda dåliga med näthandel, är ju såklart om man måste returnera då men...
Men föredrar ändå nätshoppng, framför fysisk butiksshopping! :P

undefined

Usch jag gillar inte heller provrum för jag blir också sjukt varm. Hoppas att illamåendet går över och kul att du har filmat en vlogg idag! :-D

johanna

Haha, det bästa jag vet är att strosa runt i butiker, prova plagg, och köpa dom :D

Sofia - bipolär och f.d laestadian

Ser framemot videon :D

undefined

Hoppas att du mår bättre nu :)Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Stalker?

Din Kommentar: