#nomakeup

haha det är alltid lika roligt med människor som inte förstår ironi, och som på riktigt blir triggade av att jag t.ex publicerade bilden ovan på instagram med hashtagsen #nomakeup #natural #nofilter, och jag tyckte att jag var lite lustig med tanke på att motsatsen är uppenbar. men ändå var det en och annan brud som verkade få hjärnblödning av den (o)avancerade ironin. jag kommer aldrig förstå hur lite smink och fillers kan vara så sjukt provocerande för många 😂 hur kan man ens bry sej tillräckligt mycket om vad en annan människa väljer att göra med sitt yttre? som varken skadar eller rör någon annan än den vederbörande? ärligt talat så tror (eller jag är faktiskt rätt medveten) om att det mesta av hatet jag dagligen får ta emot egentligen bara handlar om ren och skär avundsjuka. det är ju trots allt en av de starkaste drivkrafter, och med tanke på hur mycket tid vissa lägger ner på sina kommentarer och att skapa fejkkonton enbart för att försöka kränka mej och mitt utseende, så kan jag ej förklara det på annat sätt än att dom själva nog lider av riktigt kass självkänsla och då sticker nog någon som jag en del i ögonen.


Sofia

Hahahah, så jäkla roligt ju!

Sofie

Tycker du är jättefin och verkar vara en härlig person. Fortsätt med det du gör, du är grym!
Och lilla cosmos är så himla söt 😍

Jonna

Klart folk e avundsjuka, du e ju dösnygg! Och dessutom verkar du vara så härlig, smart, rolig, jordnära och trevlig. Du har liksom hela paketet, och inte bara det yttre <3

Nathalie

Hahah vissa människor är ju så sjukt tröga och tar allt på orden 😂 Jag tycker du är cool och har en egen stil! Gillart! 😍

Anonym

har du och J sperarerat? (gjort slut)?

Anonym

You are amazing

Jos

Jag tror också att det mesta hatet handlar om att människor blir provocerade av något som de kanske egentligen är lite fascinerade av, men inte vågar själv. Typ det som är tabu i din egen värld. Eller avundsjuka! Jag har kommenterat en gång tidigare när det gäller fillers, står för att jag tycker trenden är rätt skrämmande - ansiktena blir rätt orörliga efter ett tag pch jag tycker det känns som en obehaglig skönhetstrend. Och det står jag för! Jag gillar dig som person och tycker det är coolt att du är extrem i din stil. Men jag tycker inte om fillers som trend. Det betyder inte att jag gillar dig mindre. Men jag hoppas att du inte tar det för långt med fillers, för det känns som det är lätt att bara fortsätta när man väl börjat, och att man tappar referenspunkten till sitt utseende. Stegvis förändringar som till slut leder till något väldigt extremt (på ett negativt sätt, tänk de som verkligen är Botched - de har alla börjat någonstans). Det är många som inte bryr sig också, du behöver inte tro mig men jag känner ändå att jag bryr mig och vill ditt bästa. Därför säger jag, fortsätt att rocka dig själv och din stil, men jag hoppas att du har en liten varningsklocka när det gäller fillers och inte tar det för långt.

Svar: tack för din kommentar ❤️ jag förstår precis vad du menar. jag tror även att människor skräms/blir provocerade av saker dom inte förstår.. och jag vet att det du skrev i början av din kommentar stämmer; att många nog själva önskar att de vågade, men kanske är rädda för vad andra ska tycka. och då föds ju också någon form av avundsjuka mot de som faktiskt vågar. jag har t.ex vänner som berättat liknande storys, att dom velat göra fillers (i tex läpparna) under flera år men haft folk runt omkring sej som varit väldigt dömande, och därför har dom ej vågat. vilket jag tycker är så tråkigt, man ska aldrig vara rädd för att gå sin egen väg pga av vad andra säger/tycker. man ska göra vad som känns bäst för en själv, för det viktigaste är ju trots alls att man själv ska trivas och vara nöjd med den man är.
Isabelle StrömbergNamn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Stalker?

Din Kommentar: