packar resväskan och slår in julklappar

ny dag - ny stress! haha... jag har precis slagit in all julklappar och håller på att packa väskan inför morgondagens resa till östersund. usch vad jag inte gillar att resa egentligen, gillar ju inte att lämna det trygga hemmet över huvud taget haha. men blir otroligt stressad av att resa, iallafall dagarna så här precis innan. har flera ärenden som jag måste uträtta idag också så det kommer bli ett jäkla rännande. är inte alls van att vara ute på vift så här mycket som jag varit de senaste dagarna. även det gör mej stressad haha! och juletider gör mej stressad!!!!
 
vet inte hur jag ska lyckas få med mej all packning ensam på tåget heller. alla julklappar, min stora resväska (som antagligen kommer väga 25-30 kilo), cosmos väska samt handväskan. men det löser sej väl på ett eller annat sätt. jag ska ta och fortsätta mitt packande nu så får vi höras senare!
 
hur ska ni spendera julen förresten?
  


Bella

Så fina paket😍👌 Ska fira Jul med min familj och min brors fru släkt/familj.

Anna

Angående barnfria sj-vagnar... Det finns inte, däremot finns det en vagn som är TYST. Vilket är en vagn du kan boka. Men du får då ej prata i tele eller ha något ljud där själv. Men det är ett tips, för där får inte skrikande ungar vara, då är det bara att säga till personal :)

Det finns även en vagn för resenärer med djur, där brukar de också vara tyst. I mean, en vagn med djur som redan är stressade + barnskrik? Nej, det skulle ej ske.


Jag åkte förr mycket sista minuten, och hamnade i dessa vagnar. De har varit tysta, fria ifrån barnfamiljer och annat distraherande. :)

Svar: haha det var just i en vagn med djur som jag åkte i... och den enda som levde rövare var ungen (eller ja, mamman var ju nästan värre....). har även råkat ut för barnfamiljer med flera skrikande ungar trots att jag åkt tyst vagn. vet inte om det är jag som har grov otur när det kommer till barn 😭😭😂 tack för tips!
Isabelle Strömberg

Lova

Ser fram emot när du skaffa barn och ska hålla dem tysta på tåget...

Svar: vem har sagt att jag ens vill skaffa barn?
Isabelle Strömberg

Anna

Åh nej. Men om du åker tyst vagn så kan du säga till personalen, de har ej tillåtelse att föra ljud för sig i sådana vagnar.

Konstigt med djuren, hur agerade djurägarna, sade se ej till? :(

Tina

Haha hatar folk som "Lova" som alltid "Du förstår när du själv får barn" och dylikt. Finns ju anledning till att man inte har barn, just för att man vill slippa skiten 😆
Min grannens ungar levde rövare i min trädgård och stod och slog på min dörr bra länge, tillslut sade jag till föräldrarna och fick till svar "Jaha, gör dom det. Dom leker bara, du märker hur det blir när du själv får barn". Öhh ursäkta!?
Bra uppfostran och hänsyn folk har nu förtiden.

Alise

Tina. Hata är ett starkt ord. Inte särkilt trevligt att hata någon du inte känner:)Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Stalker?

Din Kommentar: