stressiga dagar innan jul

heej på er! herregud vilka stressiga dagar det varit det senaste.. alltid denna stress innan jul. det är ju så mycket som ska fixas, och sedan reser jag ju bort på torsdag morgon också till östersund för att fira jul med familjen 💕 jag och cosmos kommer att åka tåg till sundsvall, och sedan hämtar mamma och pappa upp oss där med bil, så att det inte blir lika påfrestande för plutten. med bil kan man ju liksom stanna när man vill osv, men med tåg blir det ju lite svårare. och jag har inte hunnit förbereda mej ett dugg, och jag har varken börjat packa resväskan eller ens slagit in mina julklappar.
 
jag har förresten vloggat hela dagen igår + idag också, och jag ska försöka hitta tid att redigera klart den så fort som möjligt så att jag hinner få upp den på min youtubekanal under de kommande dagarna.
 
jag kom precis hem efter att ha fyllt mina läppar, och nu ska jag sticka iväg till fissan för att sätta om mitt löshår. så jag blir extra jul-snygg 😘 fixade även naglarna igår, men allt detta får ni ju se i vloggen 😉 puss på er!
 
vill bara påminna er också om att idag är sista chansen att använda min rabattkod ISABELLEEXTRA, som ger er 5% extra rabatt på madlady.se's redan nedsatta priser!
(adlinks) 
spetsbody - HÄR // byxor - HÄR


Anonym

Goddess

Bianca

Så vacker! ❤

Linnéa

Snygga kläder!

Fin bild!

Vackert sminkat!

Hur gör du med ditt vackra hår för att behålla längden?Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Stalker?

Din Kommentar: