har ni köpt årets adventskalender än?

- inlägget innehåller adlinks -
 
jag älskar verkligen julkalendrar och införskaffar mej ofta flera stycken olika inför varje år. jag tycker att det är så spännande att ha en liten överraskning som väntar bakom varje lucka under hela december. det blir ju nästan som en mini-julafton varje dag!
 
just chokladkalendrar får jag ofta köpa flera stycken av, då jag har lite svårt att hålla mej från att öppna alla luckor på en gång när sötsuget slår till, haha! men med t.ex skönhetskalendrar (som dessutom är lite mer påkostade) så brukar jag vara mycket duktigare, trots att det kliar i fingrarna och man nästan spricker av nyfikenhet..
 
det är ju dessutom så himla roligt att ge bort kalendrar också! till en vän, partner eller familjemedlem, som en tidig julklapp! här nedan har jag klippt ihop ett kollage med flera spännande kalendrar som har med just skönhet, smink och hudvård att göra. nr 4 är dock en nedräkningskalender inför nyår, som alltså har 7 luckor som man öppnar under mellandagarna! länkar till allt finner ni under bilden 💕
 
1. HÄR / 2. HÄR / 3. HÄR / 4. HÄR / 5. HÄR / 6. HÄR


Nathalie

Jag har en från Rituals som jag VERKLIGEN ser fram emot att börja öppna! Det ska bli sååå spännande 😍

Svar: åh jag förstår det!! jag har en från NYX som jag också är sjukt spänd på! det kliar verkligen i fingrarna haha 😍💕
Isabelle StrömbergNamn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Stalker?

Din Kommentar: