hur jag bleker mina tänder hemma | steg för steg

- inlägget är i samarbete med Belissas -
 
hej på er! i detta inlägg så tänkte jag visa er steg för steg hur jag brukar bleka mina tänder hemma. jag får väldigt ofta frågor om vilka tandblekningsprodukter jag använder, och genom åren så har jag nog testat i stort sett alla olika hemmatandblekningar som existerar haha! väldigt många gånger har det varit skräpprodukter, medan andra fungerat betydligt bättre. och jag kan med handen på hjärtat säga att belissas tandblekning verkligen fungerar! detta är en produkt som jag alltid återvänder till när jag ska bleka mina tänder hemma, och jag har dessutom ordnat en rabattkod till er som ger er hela 50% rabatt på ett be-white starter kit! rabattkoden är ISABELLE, och ni kan beställa erat kit HÄR.
 
belissas be-white starter kit innehåller: 2 x sprutor med tandblekning, 2 x tandskenor, 1 x UV-lampa.
 
belissas har även en 100% nöjd kundgaranti, vilket betyder att du får tillbaks pengarna om du inte skulle vara nöjd med din produkt. och bara det känns ju supertryggt och bra! man förlorar liksom ingenting på att testa. produkten är även väldigt enkel att använda, och så här går du till väga steg för steg:
 
1. börja med att doppa tandskenorna i kokhett vatten för att göra dom mjuka och formbara.
2. när skenan är mjuk så stoppar du in den i munnen och trycker den mot tänderna för att forma den efter din tandrad. jag brukar även "suga" på skenan samtidigt som jag pressar med fingrarna för att skapa ett tryck så att den lättare formas.
3. när det är klart så är det dags att applicera blekningsgelé i tandskenan. tryck ut en liten klick vid varje tandavtryck i skenan.
4. stoppa in skenan i munnen och sätt därefter in lampan mot skenan. låt verka i 20-40 minuter.
5. ta ut lampan och skenan och skölj munnen med vatten. upprepa varje dag tills du uppnått det resultat du vill ha!
 
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)