vårkänslor

Hej på er! Jag hoppas att ni mår bra. Jag mår helt okej, det går upp och ner i mitt välmående som vanligt. Den senaste tiden har jag dock gått igenom en jobbigare period och det har varit anledningen till att jag ej prioriterat bloggen. Jag har saknat både motivation och inspiration till att skriva.. Så inläggen kommer helt enkelt när dom kommer.
 
Men idag har jag faktiskt en bra dag. Jag vaknade tidigt, gick ut på en morgonpromenad med cosmos i den härliga vårsolen och just nu sitter jag och svarar på lite mail med en kopp kaffe. Känner mej fylld av energi! Michael (a.k.a knivmicke lol) är här också, men ligger fortfarande och sover. Vi får se vad vi ska hitta på idag! Jag känner mej lite småsugen på att sätta mej på någon uteservering senare och glassa med ett glas rosé (trots att jag egentligen inte gillar rosévin speciellt mycket, men det hör ju till denna säsongen haha).
 
Och för er som inte följer mej på instagram (@isabellestromberg), så var jag nyligen hos min grymma frisör sofie graw (@grawhairstyle) för att fräscha upp mitt hår och sätta om löshåret. Och ni minns ju att jag färgade håret i massa härliga färger för ca 2 månader sedan? Kolla bara så fint håret är nu när färgerna successivt tvättats ur och bleknat lite. En riktig pastell-dröm! 😍
  


Isabelle

Ens eget välmående är viktigast ❤️ ta hand om dig!

Carola

Va rädd om dig ❤

Anonym

Du är vacker Isabelle Strömberg. Låt ingen säga något ANNORLUNDA till dig. 😊😁Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Stalker?

Din Kommentar: