Back to where it all began 🌲❤️✨

Nu har jag "landat" i min hemstad Östersund. Flytten gick bra, och det känns ändå skönt att få komma hem och umgås med familj och vänner, trots omständigheterna ❤️ Får dessutom min egna lägenhet i slutet av denna månad, som är större än den jag hade i Stockholm, och den ligger nästan mitt i stan. Allting kommer att bli bra tillslut. Det blir det alltid. Vill bara tacka er alla för era fina ord, kommentarer, DM:s, och all den stöttning ni ger mig. Det betyder så otroligt mycket för mig ska ni veta!! Ni är bäst! 🙏🏼❤️
 


T

Tror du gjorde helt rätt val som flyttade från plast och yta tillbaka till Jämtland. Folkusera på ditt välmående. Lycka till! 😊

Sabina

Fokusera på att få må bra igen nu! Vi finns här vid din sida fina du❣️

axelina

Lycka till och ta hand om dig! :D Unna dig en massage eller något för allt flytt-slit.

M

Härligt att höra att du är ifrån kaoset, nu är det nya vägar och puckar som gäller! Kram :) P.S Cosmos is da Best! Vad heter kenneln??

Kort

Lycka till med ditt nya liv 👍

Filippa

Hoppas du mår bättre snart <3

Kort

Tycker du gjort så rätt 👍 Har en av mina systrar boendes i Stockholm, kul att hälsa på henne och ha lite uteliv, men när jag sitter på tåget hem så känns det så skönt att komma från stressen, olidliga bilköer och trängseln... Min hembygd är det käraste för mig och där mår jag bäst! Lycka till nu!

Anna

Kommer du göra mer youtube nu när du är hemma igen? Hade vart så kul att följa dig i Östersund istället för alla stockholmare som ser likadana ut och lever likadana liv :))))

Du är en så unik och jordnära person, hoppas hoppas att du mår bättre mer tiden och du satsar mer på youtube sen igen.

DU är bäst! :)

Louise

Hoppas att du kommer trivas bra i ditt nya boende.

Karina (Titta gärna in min sida lån utan säkerhet)

Vi i Stockholm kommer sakna dig på våra gator SÅ MYCKET men det ska bli troligt att följa dig när du flyttat hem nu. Bra sätt att ladda dina batterier för att veta vad du vill i livet. Låt det ta tid. Bättre att de tar tid och du listar ut hur du vill ha det än att du är olycklig större delen av tiden. Tror du laddar batterierna bättre i din nya lägenhet. Det är ett steg framåt du tar - inte bakåt. Tänk också på att folk kommer kunna relatera mer - om du VILL kan du bli större i ditt jobb som influenser. Och framförallt förmodligen ha roligare. Titta in Sandra lindal tex som bor i skellefteå och gör dom mesta av hennes videos i sin lägenhet. Går bättre för henne än Blondinbella typ.. :) Aja nu svamlar jag. Hoppas av hela mitt hjärta att du kommer må bättre större delen av din tid nu i alla fall. Och att du får en skön jul. Kul med ny lägenhet! Hoppas du kommer blogga mer, videoblogga mer osv. Men ingen stress! Se till att få bra rutiner nu när du får en nystart! Ha det bäst!

Brandon Lee

Det sägs att hemmet är där hjärtat finns,.men om man har tappat bort hjärtat, hur blir det då? Ha det bra Isabelle.Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Stalker?

Din Kommentar: