VLOGG: flyttar hem till Norrland igen?

 
 


wille

hoppas det blir bra snygging

Sofia

Jaaa heja dig! Kände på mig att detta väntade. Helt rätt beslut att flytta (inte för att jag har nån egentlig insikt eller info, men pepp behöver man alltid!), och du är värd så mycket bättre! Har följt dig väldigt väldigt länge, lätt sen iaf 2010, och har ofta tänkt att du verkar riktigt skön att hänga med och du har fan så mycket innanför pannbenet alltså, och skiljer dig från den ytliga världen. Du kommer bli något, och du har framtiden för dig Isabelle. Kram från mig och mina två chihuahuatjejer.

PS: Blev Cosmos pappa? Vore roligt att höra något om det, kanske på instagram eller så.

Anna

😙😙😙

Ellen

Ååå fina du klart man följer dig fast du bor i Norrland 😘😘

Tina

Bra beslut. Tror att du kommer må mycket bättre med din fina familj nära dig.
Njut av avkopplande bad i badkaret som förr och försök glömma all skit som hänt.
Ha det bäst nu!

Emmi

Du är stark Isabelle och du förtjänar att vara lycklig! Det tänds ett ljus i dina ögon när du säger att du saknar Norrland. Jag ser fram emot att följa dina kanaler, du är en grym tjej, stå på dig! Tänkt egentligen också vilket bra yrke du valt, du behöver liksom inte bo i Stockholm för att jobba med sociala medier, jag tycker de e uppfriskande med nån som inte är så stockholmig och kan visa hur det är att vara människa på riktigt. Vi alla blir sårade, faller ihop och måste resa oss upp! Du är inspirerande :) kram!

Anna B

Jag tycker att det låter som ett bra beslut! Jag är själv från Norrbotten men jag har bott 4 år i Östersund & jag älskade både Östersund & Jämtland! Lycka till med allt det nya som väntar!

Sabina

Heja dig!!! Du är otroligt stark och kommer klara detta galant❣️

Netti Starby

Vad roligt att du ska flytta tillbaka till Norrland :-D

Emma

Jag har följt dig sedan 2010 och du har varit min favorit sedan dess i med och motgång. Jag tror verkligen att du gör helt rätt beslut i att flytta hem till Östersund och såklart att du lämnat en destruktiv relation. Även om det är en liten stad så kommer det vara så skönt att ha familjen och vänner nära. Försök att fokusera på dig själv och ditt välmående nu. Jag tror på dig!

Chris

Förstår dig heeelt! Jag gjorde precis samma, flyttade från landsbygden till stockholm o bodde där ett par år o festade runt osv, men sen började jag må dåligt o återvände till min hemstad. Nu har jag bott "hemma" igen i tre år och det var SÅ RÄTT! Jag har släkten här, familj, barndomskompisar, NYA kompisar och ett kul jobb! Sthlm o andra städer finns ju alltid kvar. Det finns ju mer än stockholm som du säger. KRAM!Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Stalker?

Din Kommentar: