angående min och Knivmicke's relation

Okej, nu känner jag att jag måste förklara mej här eftersom att jag fått ORIMLIGT många meddelanden de senaste dagarna från människor jag inte ens känner efter att jag publicerade en bild på min instagram där jag umgås med Michael aka "knivmicke". Meddelanden där folk är helt hysteriska, oroliga, arga, besvikna, anklagande och drar helt sinnessjuka slutsatser om huruvida mitt liv spårat ur, att jag skulle börjat missbruka igen, att jag inte tar hand om min hund (???) osv osv. EN BILD. Och folk får masspsykos. Visst kan jag förstå att vissa är genuint oroliga med tanke på både mitt och Mickes förflutna, men att börja anklaga mej för massa skit baserat på endast EN bild är inte rimligt. Till och med mina vänner har hört av sej till mej och skickat printscreens på meddelanden som DOM har fått från främmande människor angående mej och Micke, där det skrivs helt sinnessjuka saker om min livssituation som dom sjävla fantiserat ihop. Jag är fan chockad över att en liten oskyldig bild kan väcka sån stor hysteri hos människor. Har folk verkligen så lite att göra?
 
Jag och Micke har haft en till-och-från relation som vänner sedan nästan 10 år tillbaka, då vi började snacka på bilddagboken. Sedan träffades vi i Stockholm ett par år senare, och ni som har följt mej länge vet ju att vi var nära vänner och umgicks väldigt mycket för ca 5 år sedan när jag var nyinflyttad i Stockholm. Sedan tappade vi kontakten på grund av vissa omständigtheter (eller sanningen är att han inte "fick" fortsätta umgås med mej för sin dåvarande flickvän). Och för ett par veckor sedan träffades vi ute på krogen av en slump och började snacka, och hittade då tillbaks till varandra. Vi båda är nyblivna singlar, och Micke har mått vädigt dåligt den senaste tiden, precis som jag själv, och vi pratade mycket om det och blev ett stöd för varandra. Efter det har vi träffats ett par gånger, och jag finns för honom som en stöttande vän och vill hjälpa honom att må bättre och komma in på rätt bana i livet. Där har ni det.
 
Jag blir så sjukt besviken på att människor som följt mej såpass länge, som vet vad jag gått igenom i mitt liv, vad jag tagit mej ur på egen hand och hur stark jag varit tror det värsta tänkbara om mej på det här sättet. Ge fan i att döma innan ni vet något, och sluta dra massa sjuka slutsatser helt utan grund. Jag trodde ändå att ni hade bättre förtroende för mej.
 
 här har vi den legendariska bilden......


Tina

Jag kan förstå oron vissa känner. Det är lätt att falla tillbaka till gamla vanor särskilt när man inte mått så bra.
Men jag tycker inte det är ok av någon att kasta obefogad skit och påstå saker som man inte har en aning om.
Jag är glad att du verkar må bättre nu och faktiskt kommer ut och umgås med folk!
Kanske folk borde sluta döma Micke så hårt med, så kanske alla skulle må bättre tillslut.

Jessica

Du har ju publicerat mer än en bild, men skitsamma. :)

Jag har följt dig från ”början”, och jag minns då när du blev anklagad för missbruk och det snackades hejvilt om det på diverse bloggar osv.
Minns helt tydligt ett inlägg du skrev under den perioden om att du var typ shockad att folk trodde sånt om dig och att du tar avstånd från droger osv.. My point is - allt var ju sant, det var inget skitsnack eller bara rykten. Säger verkligen inte att du börjat missbruka igen, och vad har jag eller nån ens med det att göra - men alla vet ju att en del av att bli fri från missbruk är att avstå från folk som håller på med diverse substanser, och Micke är ju helt öppen med sitt missbruk. Så inte så konstigt att folk blir oroliga.

Men men, you do you, och ta hand om dig!

Mvh tanten. :D

S

Folk är alltid så snabba med att döma och lägga näsan i blöt. Oavsett så har ingen med dina livsval att göra, du är en vuxen människa. Kul när gamla vänner hittar tillbaka till varandra! Du är bäst ❤

Lina

Jag har lite svårt och greppa att folk som inte känner dig personligen känner sig entitled till att ens kommentera ngt om ditt liv. Folk tror på riktigt att dem e kompisar med bloggare./influencers o KÄNNER de bara för att de följer de... 😅
Jag vet inte hur ditt missbruk har sett ut men har själv varit inne i drogträsket o slutligen hållt mig till en holk då och då tills de att jag själv fick barn. Och man bryr sig inte om vad familj eller vänner tycker ändå när man är inne i sitt så ... vad är det de tror ska åtstadskomma om du nu, hade problem? 🤔

Marina

Hur orkar folk ens? Vad hände med att ta reda på fakta innan?
Du ska inte behöva förklara dig.

Stå på dig ❤

Jos

Jag tror att det kan vara att folk är genuint oroliga också, och att de bryr sig om dig är ju något att egentligen vara glad för. Även om det kanske inte stämde denna gång. Jag hoppas att du fortsätter ta hand om dig själv, och om du har vänner och ni kan hjälpa stötta varandra så är det ju bra. Men det är väldigt lätt att börja i samma banor som de man umgås med. Så hoppas bara att ni kan vara bra för varandra! Kram

Linn Enberg

Många tänker nog att det går att komma tillbaka till fel spår, men verkligen tråkig reaktion ifrån många. Det är viktigt på så sätt att fråga och prata innan dra förhastade slutsatser.

Anonym

Du är FETT söt! Jag vill inte att någonting ska hända! Jag har sett för mycket skit för att vara naivt! Thumbs up!Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Stalker?

Din Kommentar: