vårsol

Hallå där! Hoppas allt är bra med er, med mej är det fint! Det har ju varit rätt glest med inlägg här i bloggen det senaste.. Jag har inte haft så mycket motivation till att just skriva och har prioriterat andra sociala medier som t.ex min instagram (@isabellestromberg) istället. Men jag tänkte ändå kika in här för en liten update! Inläggen får komma när dom kommer helt enkelt, men jag ska försöka att bli bättre på att uppdatera.
 
Hur som helst! Jag har precis varit ute på en långpromenad med cosmos i den härliga vårsolen. Är det någon mer än jag som hunnit få vårkänslor än? Det känns ju som att all snö försvann över en natt bara haha! Men jag är glad, saknar faktiskt att få lite mer värme och ljus under dagarna.
 
Och angående mitt senaste inlägg så är jag så glad över att många verkar förstå, men samtidigt är jag ledsen över hur många som dömer och alltid vill tro det värsta. Bara för att man tidigare haft problem i sitt liv med t.ex missbruk så behöver man inte vara en dålig människa. Jag om någon borde veta. Men det kommer tyvärr alltid finnas människor som dömer efter yta, och det enda man kan göra är att leva sitt liv, göra det som får en att må bra och sedan låta tiden tala för sej själv.
 
Aja, nu ska jag iväg på ett möte (har ett väldigt roligt framtida projekt på g) och efter det får vi se vart dagen leder. Puss!
 
klänning från chiquelle.
mitt lilla busfrö. 


S

Ni är så fina både du och lilla Cosmos 😍

Netti Starby

Vad tråkigt att folk dömer dig och så onödigt. Det är verkligen starkt av dig som delar med dig! <3

Ida

Jag känner flera som som missbrukar och ingen av dem är dåliga människor. De har dock en tendens att ofta hamna i dåliga situationer och då tyvärr råka dra med andra i fallet. Var försiktig och jag hoppas ni båda tar hand om er och varandra.Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Stalker?

Din Kommentar: