2 0 1 9

Jag hoppas att ni alla haft ett fantastiskt nyår, och en ännu bättre start på det nya året - 2019. Det känns faktiskt ganska overkligt att vi nu är här, redan. Så fort tiden har gått. Nästa år är det liksom 2020, och tiden ger mej väldigt mycket ångest och stress.
 
Jag har väl inte haft den bästa starten på året om jag ska vara ärlig, eller det bästa avslutet på förra året - som bäddat inför det nya. Jag gick in i mitt 2019 ensam, tom, vilsen och stressad. Jag har faktiskt haft väldigt svårt att återgå till vardagen sedan jag kom hem från julfirandet med min familj i östersund, och jag har haft svårt att rycka upp mej och ta tag i mej själv och mitt liv. Jag känner mej stundvis apatisk, och jag har skjutit upp eller ignorerat saker som jag egentligen borde ta tag i. Jag har säkert lyckats sumpa ett och annat bra samarbete också som jag i ren stresspanik ignorerat sedan jul. Min jävla "telefonfobi" eller sociala ångest överlag sätter käppar i hjulet för mej ibland. Eller ofta. Det blev helt enkelt lite mycket där i slutet av 2018 med breakupet med min dåvarande sambo och pojkvän sedan 4 år tillbaka. Och sedan kom juletiden, en tid då ensamheten blir extra påtaglig. Den enorma jultressen, resan upp till norrland, hem till stockholm igen, och sedan nyår och allt vad det innebär. Och plötsligt vaknade jag upp och det var 1 januari 2019. En helt ny start för många, men jag kan inte känna det. Jag lever nog kvar i 2018 på något sett. Allt känns ju precis likadant som innan det nya året började?
 
Jag önkar verkligen att jag kunde skriva ett peppande och motiverande inlägg om hur detta året ska bli det bästa, att jag är så taggad och har sååå många planer, idéer och mål. Men tyvärr, detta är min sanning och hur jag känner just nu. Jag måste vara ärlig med er. Men vem vet hur det känns om någon vecka? Jag kanske har kommit in i det på ett helt annat sätt då.. Eller om en månad. Men det kommer väl tillslut. Jag är bara så otroligt tacksam över att jag har min älskade cosmos. Han är mitt allt.
 
Känner någon igen sej? Är det fler som har haft svårt att rycka upp sej och återgå till vardagen efter julledigheten och inför det nya året?
 


Helen

Har inga käcka hejarop att komma med men jag lider med dig. Vi hamnar alla där i träsket nu och då. Det kanske blir bättre med åren men ffa lär man känna sig själv bättre. Heja dig, du är unik men inte ensam!
Från en tant som oxå varit där💕

Matilda

Feel, ya.. sög lite att gå tillbaka till jobbet efter julledigheten och det känns inte som ett nytt år men det är bara att kämpa på och ta dag efter dag som den kommer! Ha lite att se fram emot är bra, bokade en resa med en kompis i april till exempel och det får mig på bättre humör! Samt en konsert i mars att se fram emot! Man får ha lite småsaker planerade, bara en fika med en vän räcker, nånting som får en att må bra och vilja gå upp på morgonen typ.

Kakis

Uppskattar din ärlighet, det är nog må ga som känner som d men inte vågar visa det! Inte konstigt att ddt känns tomt efter att ha gått igenom ett break up heller. Jag har periodvis i mitt liv mått väldigt dåligt, och jag är nu över 30, och det kanske låter som en jäkla klyscha, men det blir bättre! Kämpa på och gör sånt du mår bra av- och gosa massor med Cosmos!!! Kram och kämpa på!

Anonym

Uppskattar din ärlighet, det är nog må ga som känner som d men inte vågar visa det! Inte konstigt att ddt känns tomt efter att ha gått igenom ett break up heller. Jag har periodvis i mitt liv mått väldigt dåligt, och jag är nu över 30, och det kanske låter som en jäkla klyscha, men det blir bättre! Kämpa på och gör sånt du mår bra av- och gosa massor med Cosmos!!! Kram och kämpa på!

Ebba

Har läst din blogg i flera år och känner verkligen igen mig i vad du skriver, du är ett stöd för mig, och jag skickar all styrka jag kan till dig! En hund kan verkligen finnas där för en, och kommer aldrig svika, så jag är så glad att du har cosmos. Kram på dig <3

M

Du är grym Isabelle! Kämpa på, det blir bättre ❤️ Du är min absoluta favorit bland alla svenska (och utländska?) influencers. Du är unik, jordnära, intelligent, rolig, har ett bagage som skiljer sig från många andra och du verkar vara en väldigt fin och empatisk människa helt enkelt. Du har så många olika dimensioner. Diggar dig som fan, ville bara säga det. Och jag älskar när du delar med dig av dina känslor, tankar eller ditt förflutna eftersom att det är både lärorikt, får mig ofta att tänka till och se saker på ett nytt sätt, och jag kan relatera till en hel del. Massa kramar /M

Anonym

Ja alltså fy fan, känner likadant. Har sån ångest för imorgon (måndag) går alla tillbaka till jobbet och det här jävla ekorrhjulet man lever i startar igen. Jag är arbetslös men min kille har varit ledig i nästan 2 veckor och känns så trist att det tar slut.
Hatar dessutom det här gråa jävla vädret. Vill bara ha vår. Mår du bättre psykiskt undrar vår/sommar? Märkt något sådant mönster?
Du är inte ensam iallafall. Försök bara överleva dagen. Det är vad jag gör just nu.
Kram ❤️

wille

ta en trip till din syrra i LA i 10 dar

Anna B

Jag uppskattar dina ärliga inlägg. Jag känner mig inte heller riktigt taggad inför det nya året och jag känner mig inte riktigt i form mentalt. Man får försöka ta en dag i taget och förhoppningsvis så känns det bättre snart. Då jag själv är introvert och funderar på det här med olika personlighetstyper, undrar jag om det är så att du kanske också är introvert? Du får gärna skriva ett inlägg om detta om du vill, för att man kan ju känna sig typ udda som introvert i dagens värld där de flesta verkar vara så sociala. Styrkekram, fina Du! Både in- och utvändigt. 💜

Molly

När åker du till Turkiet för dina fasader?

Tina

Det kommer bli bättre, ge det lite tid. Det är ok att känna som du gör. Helt naturligt.
Har själv telefonfobi. Jag vet hur hemskt det är. Men försök ringa upp minst 1. Och ge dig själv en fet belöning efter det, köp extra god mat eller nåt :) ..försök kom in i vardagen igen så tror jag sorgetiden kortas ner.

frida

Du har inte funderat på att kanske flytta tillbaka till Östersund eller något? Miljöombyte kanske hade varit bra :)?

Hoppas det löser sig snart för dig!

Linda

Känner verkligen igen mig! Studerar på universitet och skulle egentligen ha varit i skolan denna veckan men känner faktiskt inte att jag orkar. Får försöka att ta mig dit nästa vecka! Jag tror det är viktigt att acceptera att man mår dåligt men också tänka på att det blir bättre och att bara att utmana sig själv och säga ja till en sak som låter roligt kan öppna nya dörrar och utmaningar.
Försök att tänk framåt och boka en resa till LA Isabelle!! Du hade älskat att vara där!! Bara den atmosfären där hade garanterat gett dig mer energi!!

Jenny

Älskar dina inlägg, att du är ärlig och inte visar upp en perfekt fasad som andra.. det är sånt här man behöver och vill läsa ibland, att känna att man inte är ensam. Känner exakt likadant, tiden bara går, redan nytt år, höra hur peppade andra är inför 2019 ger mig så mycket ångest. Man önskar man själv kunde vara den där människan som bara var taggad, inte ensam och allt det där. Livet är så orättvist... Men ja, resor hjälper mig i mitt mående, så du får försöka hitta något som gör dig glad ❤️ massa kramar till dig!Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Stalker?

Din Kommentar: