botox, nya naglar och klassåterträff!

- i samarbete med ahclinic och nhnails -
 
heej på er! hoppas ni mår bra! jag mår fint, dock mår lilla cosmos inte riktigt lika bra som har spytt några gånger nu på morgonen 😞💔 vet inte vad det beror på, men just nu sover han och jag hoppas att han mår bättre när han vaknar igen!
 
igår var jag hos @ahclinic för att fylla på med botox i pannan, och även få nya naglar hos @nhnails.se. naglarna jag hade innan höll i hela 5 veckor, så det var verkligen på tiden att byta haha! denna gången körde vi lila naglar och några med glitter. och om ni uppger rabattkoden "ISABELLE100" på plats när ni ska göra era naglar hos nhnails så får ni 100 kr rabatt 😘 ni kan boka tid direkt HÄR.
 
fick även ett roligt brev igår, angående en klassåterträff i slutet av maj med min gamla skolklass som jag gick ut 9:an med i östersund. eftersom det gått hela 10 år sedan dess, 10 ÅR!! herregud vad tiden går fort. det vore ju sjukt roligt att få träffa alla igen, med tanke på att vi i stort sett vuxit upp med varandra! de flesta började jag ju 1:a klass ihop med, och vissa gick jag till och med på samma dagis som! och många av dom har jag ju inte sett på flera år, eller sedan vi slutade 9:an till och med.
 
har någon utav er varit på något liknande?
 
såå fina!! 💜


Cecilia

Vart kommer toppen ifrån? Sjukt snygg! :D

Svar: den kommer från zaful.com 😍
Isabelle Strömberg

Linnéa

Wow vad snygga naglar!

S

Du är så otroligt vacker Isabelle! Och naglarna blev riktigt snygga 😍👍🏼

Patrik

Wow Isabelle. Du är verkligen fantastisk bloggerska. Följer dig dagligen på din blogg. Du är en sån förebild för många och ger många inspiration :) Assnygga klor och snygg färg! :)

Anonym

När ska du börja jobba på Ica eller McDonalds och vem ska ta hand om din hund medans du jobbar?

Svar: haha jag har redan ett jobb som jag trivs jättebra med 😍 men frågan är ju när du ska söka professionell hjälp för din psykiska ohälsa som du låter gå ut över andra människor på nätet? fortsätter du att trakassera mej så kommer jag låta mina tekniker kolla upp din ip-adress. trolljägarna nästa kanske? 😘 puss
Isabelle Strömberg

RK

Vad roligt med klassåterträff!Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Stalker?

Din Kommentar: