mitt hjärta

update: cosmos mår mycket bättre nu! och han har både ätit, druckit vatten och busat massor. han hade nog bara råkat äta något som inte var så bra för magen.. han slukar ju liksom ALLT i sin väg, allt från gamla snusar till stenar tyvärr (dock är jag väldigt snabb på att gräva i hans mun så fort jag ser honom smaska på nått haha). blir så orolig när han inte mår bra 😞 men förresten, jag kom på att jag missat att lägga ut dessa otroligt söta bilder på cosmos här i bloggen? jag fotade dom här om dagen när vi var ute på en långpomenad, och jag hade bara publicerat dom på instagram innan. men jag tycker verkligen att dom är värda att publiceras överallt!!
 
haha hur kan man ens vara så här söt??? 💕
 


S

Herregud så söt han är!! Skönt att han mår bättre <3

S

Herregud så söt han är!! Skönt att han mår bättre <3

Tina

Jag tycker verkligen inte om den här rasen på hund. De flesta ser bara obehagliga ut med sina utåtstickande ögon osv. Tunna och seniga ben.
Men alltså lilla Cosmos. Dels älskar jag namnet! Påminner mig bara om min barndom med Cosmos Cosmic Avdenture. Dessutom är han påriktigt den sötaste lilla chiwawa som jag någonsin sett. Jösses 😍

Anonym

Hej!
Tänkte ge lite tips på att vad du kan göra för att få Cosmos att sluta äta på allt möjligt, eller det fungerade för oss ifall med vår hund. För hon var likadan hon åt verkligen allt hon kunde hitta haha. Vet inte exakt heller vad du har provat göra för att få bort det, men ett tips är att om man rycker lite försiktigt i kopplet samtidigt som man säger nej inte för högt men bestämt liksom. Och ett annat tips är att man "leker" med godis/mat/leksak under promenaderna för då får hunden fokus på annat och inte på saker som ligger på marken :) och då slipper man oroa sig för att hunden ska just äta snus och liknande :)Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Stalker?

Din Kommentar: