rare image of me wearing less makeup

jag publicerade precis bilden ovan på min instagram (@isabellestromberg), för jag tänkte att det kunde väl vara kul att "bjuda" på en bild där jag har en mer naturlig sminkning då jag vet att många har önskat att se det. jag själv föredrar fortfarande mycket smink när jag väl sminkar mej, och min smak är det lite mer extrema utseendet. och som sagt så kunde jag inte bry mej mindre om främlingars åsikter angående hur jag ser ut. men som vanligt verkar många ha svårt att ge fan i att kommentera huruvida jag är finare med mindre smink eller fillers (enligt deras personliga och irrelevanta åsikt alltså). och detta provocerar mej så mycket, dels för att jag själv aldrig skulle kommentera något liknande hos någon annan då det är oförskämt. är det verkligen så svårt att ge en vanlig komplimang utan att dra in vad som är bättre/finare? samma sak när jag la ut min "10 year challenge" så kunde folk inte hålla sej från att skriva oförskämda kommentarer. vad hände med uppfostran? jag tappar liksom bara lusten att ens ge dom det nöjet. jävlar vad mycket smink jag ska ha på min nästa selfie!!


Anonym

Wow you are looking like a damn goddess ❤️

S

Haha jag älskar när du svarar på kritik och sätter folk på plats. Du är så skön! Och vacker 😍 Strunta i alla basic bitches som försöker säga till dig hur du ska se ut. Kram

Mims

Otroligt vacker är du Isabelle, både nu och innan! Synd att folk med låga frekvenser ska lägga sig i andras val av väg i livet istället för att köra sitt egna race. Du är grym, unik, tänkande och värdefull oavsett hur ditt skal ser ut💖

martine

ha så mycket smink du vill !!! du är vacker i aaaalllt<333

Tina

Jag älskar din stil och smak. Det är så fränt att du rockar en 90tals popstjärnastil med egen personlig touch och du gör det så bra med!
Tyvärr kan jag inte sminka mig så hårt själv, men jag avundas dig som kan det. Min feta hy gör bara att sminket flyttar sig från ögonen till... resten av ansiktet 😅
Att du struntar i vad folk tycker är det som gör dig unik!

Matilda

Yes u go girl. Kan inte du visa hur du gör denna sminkningen i en video? Behöver en bra guide till en naturell look! Och hur du får till eyelinern så bra... ;)

Isabelle

Först åh främst, åsså wow 😍😍så jäkla snyggt!!
Sen håller jag me dig, hur är folk uppfostrade egentligen!? Har man inget snällt åh säga säger man inget alls! Så är jag uppfostrad åh så ska mina barn oxå bli uppfostrade!!
Jag är precis som du när d gäller smink, oavsett va andra tkr så gillar jag mig sj bäst me mkt smink, d ska va allt lr inget lixom! Ska jag ha lite smink kan jag lika gärna gå utan för då syns d juh ändå inte typ haha q

Johanna

Jösses så sexxiiiiiiig!

Maija

Otroligt vacker!! <3

Isabell

Med och utan, mindre och mer ... är orrelevant. och du är så fin på insidan och utsidan hur som helst. Det lyser genom!

c

Fin hur du än sminkar dig. tycker du verkar ha en väldigt vacker personlighet också! 😍

E

Du är jätte fin som du är med lr utan smink 😍

Caroline

Dina ögon framhävdes verkligen här! Jätte fin!
Ja men folk har alltid en tendens att lägga sig i vad andra människor gör.. Det är så störande. Har följt dig i 10 år nu och man förändras. Du var fin då, men du är också fin nu:)

Camilla

Så himla fin, jag är en av dom som personligen tycker att du är så mycket finare med mindre smink men det är som sagt en personlig åsikt. Smaken är delad och alla bestämmer själv (och över sig själv) hur mycket smink de föredrar och tycker är snyggt :-)

Josefine

Tycker du är precis lika fin med mycket smink som med lite mindre smink 💗

sabina

Otroligt vacker med mindre smink! Självklart vacker hur du än sminkar dig, men detta klädde verkligen dig😍😍
Så länge du själv är nöjd och lycklig så ska du se ut precis som du vill!

Johanna

=) jag döööööör ju! Du är ju så fiiiiiiin bellsi! Ta inte åt dig av någons negativa kommentarer, bara onödigt ju. Jag kan tänka mig att det är svårt som fan. Men dom tänk dig deras liv då... varför tror du dom klagar på vilket som.se dom som svartsjuka stalkers! Jag blir arg om dom lyckas bryta ner dig. Du som är grym på sminkning. Jag skulle vilja se mer av sminktips videos med naturlig look. För du är ju grym när det kmr till sminkning! Hoppas du får en fin dag./norrlänning som läst din blogg sen du var en plutt!Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Stalker?

Din Kommentar: