Angående mitt välmående och varför jag varit så frånvarande den senaste tiden

Jag har märkt att väldigt många av er undrar och är oroliga över mig och mitt välmående just nu, eftersom jag varit så frånvarande på mina sociala medier den senaste tiden. Jag uppskattar verkligen att så många av er bryr er och vill mitt bästa ❤ Som ni antagligen förstår så har jag inte mått så bra. Hela detta året har jag kämpat med min ångest och motivation, jag har även kämpat med tankar om vad jag vill i mitt liv och om jag verkligen är på rätt plats just nu. Det känns som att jag bara står och trampar luft, och jag har liksom inga speciella mål eller framtidsplaner att sträva efter. Jag måste bara hitta tillbaks till mig själv och komma på vad jag verkligen vill göra av mitt liv.
 
Jag älskar ju egentligen att jobba med sociala medier. Jag älskar att få vara kreativ med smink, kläder, foto och film. Att få fota och redigera outfitbilder eller filma och klippa vloggar t.ex. Men just nu har jag så svårt att finna kraft eller motivation till det, speciellt när det kommer till youtube som kräver så mycket mer av en i och med att det är i videoformat. Det är ju lättare att dölja hur man mår bakom en bild. Men jag kommer komma tillbaks. Sedan får jag se om jag kanske hittar något annat att göra på sidan av, någon nytt som ger mig utmaningar, rutiner och som kan få mig att utvecklas mer som person. För jag har ju jobbat med sociala medier i ca 10 år, och spenderat väldigt mycket tid isolerad hemma. Klart man blir hungrig på något nytt tillslut.
 
Men ni behöver inte vara oroliga. Många verkar tro att missbruk ligger bakom att jag varit frånvarande och att jag skulle tagit ett återfall eller så. Men så är inte fallet, jag lovar er. Jag har bara varit väldigt vilsen det här året och kämpar med att hitta tillbaks. Och till viss del så har väl även vissa omständigheter runtomkring mig haft yttre påverkan på mitt välmående tyvärr.
 
Men jag kommer att göra en Q&A video på youtube där jag klargör lite fler saker och berättar mer om vad som hänt den senaste tiden, hur jag mår, hur det är mellan mig och Michael (som jag ju knappt pratat något alls om) osv. Den kommer förhoppningsvis inom en snar framtid!
 
My boys ❤


Adelia

Hej!
Tråkigt att höra och hoppas att du mår bättre snart! Du är verkligen en stor förebild till mig och jag inspereras! Om du läser detta hade du velat gå in på min blogg och skriva en kommentar eller nått? https://adeliabz.blogg.se/ De hade bettyt jätte jättemycket för mig<3
Hoppas du mår bättre snart! All kärlek till dig!
Många pussar och kramar från mig!

Anonym

Sluta söka bekräftelse och mening i att se bra ut. Vilket annat fokus som helst kommer ge dig mening och inspiration. Lycka till!

Svar: Låter snarare som att du verkar tro att allt kretsar kring yta här i livet. Jag är supernöjd med mitt yttre och smink är en hobby för mig, en konstform och ett sätt att uttrycka mig. Inte mycket mer än så och jag lägger inte alls mycket fokus på det just nu. Mitt yttre har alltså INGENTING med mitt välmående att göra :) Sluta vara dömande.
Isabelle Strömberg

Anonym

Det var ett tips i all välmening. Om du vågar ge det en chans ska du se att det finns oändligt mycket annat än yta i livet.

Svar: Är FULLT medveten om det redan.
Isabelle Strömberg

Ilv

Gumman, du är fab! Du kommer inte utvecklas när du umgås med folk som M som du vet är i skiten själv. Flytta till en annan stad och skaffa ett jobb. Man mår bäst utav rutiner.

Carola

All kärlek till dig ❤❤

Frida

Hur många gånger har ni gjort slut och blivit tillsammans igen? Alltså, lägger inget på dig. Tror verkligen att du är en sjukt fin tjej, men han verkar allt ifrån stabil och bra.

Svar: Inga gånger? Vi blev nyligen ett par men har känt varandra i ca 10 år. Jag tror nog att du blandar ihop mig med någon annan haha...
Isabelle Strömberg

Tina

Du är både smart och rolig. Du skulle klara vad som helst. Våga prova något nytt bara. Är det inte vad du är ute efter så är det bara att testa nästa sak :)
Ta en kurs i något.
Ta körkort (för skoj skull).
Vad som helst. Du kommer älska känslan :)

Frida

Förlåt, du hade rätt. Blandade ihop dig med en annan av Mickes tjejer.

Camilla

Folk är så duktiga att komma med råd och skumma kommentarer när de inte vet allt. Jag vet ju inte heller allt men jag har följt dig länge och jag tycker du verkar sjukt klok så jag tänker att vad som än händer så kommer du lösa det på ett bra sätt. Jag ville egentligen bara skriva lycka till med allt och hoppas du mår bättre snart :) Jag älskar dig blogg btw! Kram från Umeå!

Linnea

För mig har det hjälpt att gå till en psykolog, så man får prata med någon utifrån. Hoppas det löser sig för dig och att du mår bättre snart 💕

Emiza

hoppas att du mår bättre snart

Zandra

Fina isabelle! Du är precis i den åldern nu då man börjar tänka mycket på vad man gjort med sitt liv hittils och vad man vill få ut av resterande bit! Man jämför sig med andra i samma ålder och sen har ju du gått igenom stor förändring i och med uppbrottet från ditt x! Känner så mycket med dig i och med att vi kommer från samma stad och båda har fightats med missbrukaproblematik och adhd och alla problem de för med sig! Kan knappt tänka mig att leva med pressen att dessutom leverera på sociala medier då du har dina "dåliga" perioder! Du verkar iallafall som en jävligt stark person och jag hoppas innerligt att du snart hittar gnistan igen och kanske kommer på vad det är som fattas i ditt liv! Älskar att följa dig på sociala medier och jag önskar dig allt gott fina❤️

Anja

Är Micke äntligen ren nu?❤️Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Stalker?

Din Kommentar: