update

Hej på er! Hoppas ni mår bra! Med mig är det helt okej, jag har precis varit ute på en promenad med Cosmos och just nu sitter jag och knåpar ihop en Q&A video som egentligen skulle upp på min youtubekanal för ca en månad sedan, hehe... Men som ni vet så har jag ju inte mått så bra den senaste tiden så jag har valt att skjuta upp det tills jag mår lite bättre för att resultatet ska bli så bra som möjligt. Det är viktigt att prioritera sitt välmående. Jag tänkte att den videon blir startskottet i en "comeback".
 
Vad har hänt sen senast då? Det var ju ett tag sedan jag bloggade. Min familj har bland annat varit här på besök och bott på hotellet i globen som det ju är gångavstånd till från min lägenhet. Vi har strosat runt i stan, myst vid vattnet i hammarby sjöstad och lite sånt där. Riktigt mysigt att få träffa familjen ❤
 
Jag och Micke funderar faktiskt på att åka upp till Östersund i slutet av denna månaden, lagom inför Storsjöyran som håller på den 2-3 augusti.
 
Outfit från i fredags.


Adelia

All kärlek till dig och hoppas du mår SJUKT bra snart! All kärlek och lycka till dig! Puss o kram! Älskar dig och de du gör<3<3<3Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Stalker?

Din Kommentar: