midsommar outfit

Nu var ju midsommar för några dagar sedan, men jag vill ändå dela med mej av min midsommar-outfit! Vitt och blommor i håret som vanligt haha. Dock blev det en väldigt lugn midsommar för min del. Umgicks med vänner, drack öl och snackade lite skit, såna kvällar som jag uppskattar mest. Kan knappt fatta att det redan är mitten av sommaren.


Leoni

Hur mår du? Egentligen? Saknar dig på YT och bloggen.

elin cecilia

men alltså vovven <3

Ninna

Åh vad fint! Saknar ditt bloggande! kan du inte ta upp det igen å uppdatera

Emmi

Längesen du la upp en video nu, kan vi inte köra en q&a?

Anna

vad snygg.....saknar dig på sociala medier

Alan

Hon leker med hornen på tjuren (:

Wilma

Fan vad snygg din outfit är!

Nathalie

Du är så otroligt himla vacker och din outfit var ju super super fin :)
Vad kul att höra att du haft en helt underbar midsommar, förstår exakt vad du menade. Jag och min sambo gjorde exakt likadant.
Jag är så jävla glad att du har hittat kärleken på riktigt och att du har din fina hund. Kom ihåg att inte känna stress/oro om när alla skriver och undrar om allt osv för det viktigaste är att du mår bra och att du gör saker du mår bra av och att komma ihåg att vila när kroppen säger till. Det är så himla bra för oss alla.
Jag hoppas du får en underbar helg och jag har följt din blogg sen du började och du är tamefan helt jävla underbar ska du veta. Woow vilken kvinna du e!!

Kärlek / Natta

Frida

Varför bloggar du inte längre?

Sanne

Men gud så snygg du är!

Anonym

Finis!

Anonym

Förlåt, men hur är livet? Mår du bra? Om micke inte får dig att må bra är han nog inte rätt för dig. Jag har också känt djurisk attraktion till en kille som tillsist fick med mig på dumheter fast det va han som skulle ändra sig. Mitt bästa tips är att lyssna på hjärnan inte hjärtat. Missbrukare ändrar sig väldigt sällan. Du är för fin för stå ut med onödig skit.

Adelia

Hej! Asså jag vill bara berättat att du är min förebild! Du är den bästa förebilden man kan tänka sig att ha! Du är en sjukt fin person både utvändigt och invändigt! Många pussar och kramar från mig!<3

mmm

.. å vita ankelstrumpor, skitiga.. :(Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Stalker?

Din Kommentar: