bli naturligt brunare med TANCARE

- i samarbete med Lab Pharma -
 
Som ni kanske vet är ju jag väldigt noga med att hålla mej brun, då jag tycker att en schysst bränna kan göra så otroligt mycket för utseendet och det får mej att känna mej både snyggare och fräschare! Jag brukar sola solarium regelbundet under den halvan av året då den riktiga solen sällan tittar fram, och för att boozta min bränna och få ännu mer färg så äter jag TANCARE - som är ett kosttillskott som består utav en sammansättning naturliga ämnen som bidrar till ökad hudpigmentering. Och det fungerar faktiskt otroligt bra! Jag har rätt dåliga pigment naturligt eftersom att jag är så ljus, och jag har väldigt svårt att få färg när jag väl solar. Speciellt i ansiktet. Men med hjälp av denna produkt så har jag märkt stor skillnad! Dessutom bränner jag mej inte heller lika lätt och slipper soleksem när jag äter dessa kaplsar.
 
För bästa resultat så bör du börja äta TANCARE någon månad innan du tänkt sola, t.ex innan sommaren eller en utomlandsresa för att börja bygga upp effekten. Du tar 1 kapsel om dagen, och jag brukar ta dom i samband med frukost eller lunch. Och sedan är det bara att fortsätta äta dom regelbundet så länge du vill behålla resultatet. De ger en mer gyllenbrun och jämn färg i huden, och jag har faktiskt ätit dessa till och från under flera år sedan jag testade dom för första gången! Jag var till en början väligt skeptisk, då jag testat liknande proukter tidigare som inte fungerat något vidare. Men jag blev väldigt positivt överraskad när jag testade TANCARE och dom faktiskt fungerade riktigt bra!
 
HÄR kan ni beställa TANCARE.
 


Anonym

Redan brutit en nagel?? Bra nagelteknolog du går till...

Svar: haha jag råkade slå av den mot en vägg när jag var full. dom är ju gjorda av gelé och är inte oförstörbara, sånt kan hända vilken nagelterapeut/teknolog man än går till om man är oförsiktig :)
Isabelle Strömberg

Linnéa

Wow vilka fina bilder!

Finns det någon länk på produkt för det coola slingorna i ditt hår?

Det var verkligen jätte vackert!


Svar: tack snälla! 😍 nej tyvärr, jag går och färgar håret hos frissan - sofie graw (@grawhairstyle på instagram) 💕💕
Isabelle Strömberg

Anonym

hallå???? Svara vafan.

Jag vill veta:

1. Hur lite pengar du har och hur lite du hade i årsinkomst
2. Vem som ska ta hand om din hund när du börjar jobba på mcdonalds?
3. Hur det känns att inte ha någon erfarenhet, utbildning samt smarthet typ

Svara på mina frågor!!!

Ska du vara offentlig får du fanimej vara offentlig eller måste jag skicka in allt till bloggbevakning?Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Stalker?

Din Kommentar: