Min första "riktiga" tatuering!!!

Hej bloggen! Hoppas allt är bra! Jag mår fint, har mamma här hemma på besök och vi vaknade nyss och sitter och dricker kaffe och äter frukost.
 
I stort sett hela gårdagen spenderade jag i en tatueringsstudio - Valhalla Bläck - för att få min första riktiga tatuering!! Tidigare har jag ju bara tatuerat ögonbrynen, läpparna samt 4 små siffror på min fot (1464, en liten rolig interngrej i orten där jag kommer ifrån). Detta är ett motiv som jag velat ha på min kropp väldigt länge, och som jag faktiskt har haft hemma som tavla i ett par år. Inspirationen kommer från en konstnär som heter Kim Becker, och killen som tatuerade mej heter Klimenty. Han är sååå jäävla grym så det är inte sant! Resultatet blev mycket bättre än jag någonsin hade kunnat drömma om! 😍🙏🏼 Faktiskt bättre än originalbilden om man ens får säga så? Haha! In och följ Klimentys instagram: www.instagram.com/klimentyv. Han specialicerar sej framförallt på mer realistiska tatueringar och fine lining. Han har gjort sjukt många fina porträtt bland annat!
 
Tatueringen föreställer bland annat en t-rex, och jag har under hela mitt liv varit sjukt fascinerad av just dinosaurier (och rymden och havet haha), så den passar mej verkligen perfekt. Och placeringen är också helt perfekt. Jag älskar den!! Är så fruktansvärt nöjd! 💕 och vet ni vad? Jag vloggade även hela dagen igår!
 


Isabelle

Men WOOOW!!! 😭😭 Riktigt snygg!! 😍😍🙌🏻

Anonym

OMG VAD SNYGG!!!!

Mimmi

Den är jättefin♥️

Isabelle

Wow! Sjukt oväntat motiv faktiskt, men riktigt snygg 👌🏼😊

Tina

Motivet känns verkligen som du, toppenfin verkligen 👍😄

Jos

Wow riktigt snygg. Du överdrev inte! Coolt ska komma ihåg det om jag vill ha en i liknande stil. Kul :)

Hemma Hos Felicia

WOW säger jag bara, den är så vacker!!

S

Passar dig såå bra! Älskar att du alltid kör din egen grej och inte bara följer strömmen och gör som alla andra. Du är unik och grym! 💕

Wille

Är instinktivt rädd för reptiler så tycker sådana tatueringar e avtändande 😥😥🤐

Elin

Riktigt COOL!

Carola

Såå snygg!!

Sanna Andersson

oj, otroligt häftig tatuering !

Anonym

M. Den var riktigt FET faktiskt. All is the same.

Anonym

Jag gjorde en tiger istället. ;)Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Stalker?

Din Kommentar: