Nextory - e-böcker och ljudböcker online (testa gratis med min kampanjkod)

- i samarbete med Nextory -
 
Många av er har nog redan hört talas om denna grymma tjänst - Nextory, som är ett e-bibliotek med tiotusentals olika e-böcker och ljudböcker. Man betalar endast en liten månadsavgift och får sedan tillgång till obegränsat med läsning. Men med min kampanjkod "ISABELLE" kan ni nu prova på Nextory gratis i hela 30 dagar!! Detta gäller endast nya medlemmar och ni skriver in kampanjkoden när ni registrerar er här: www.nextory.se/kampanjkod
 
 
En av de absolut bästa sakerna med Nextory är nog att det är ett sådant smidigt sett att komma igång med läsningen, och det gör det möjligt för vem som helst att kunna läsa eller lyssna på en ljudbok vart man än befinner sej och vad man än sysslar med. Man kan t.ex lyssna medan man väntar på bussen, på tunnelbanan, när man städar, tränar, kör bil, innan man ska sova, osv. Istället för att behöva släpa med sej en fysisk bok överallt. Dessutom är det ju så otroligt smidigt att kunna välja mellan tiotusentals olika böcker direkt i telefonen istället för att behöva besöka en bokhandel eller ett bibliotek, och köpa någon enstaka bok åt gången som man kanske ändå inte är nöjd med. Hos Nextory är det ju bara att hoppa vidare till nästa om du nu skulle ledsna på en bok. Detta är framtiden!
 
Mina favoritkategorier hos Nextory är nog biografier & memoarer, fakta, och personlig utveckling. Även en bra deckare kan ju vara väldigt spännande att läsa. Men jag är rätt kunskapstörstig av mej och vill gärna ha något som är "på riktigt" snarare än en påhittad historia. Men om du skulle vara mer intresserad av annat så finns även en hel del vardagsspänning, matlagningsinspiration eller episka kärlekshistorier. Det finns något för alla helt enkelt! Här nedan har jag plockat ut fyra av mina personliga boktips som ni kan spana in om ni söker efter något nytt att läsa/lyssna på!
 
 Registrera er hos Nextory HÄR, och glöm inte att kampanjkoden "ISABELLE" ger er 30 dagars gratis prenumeration!
  


Netti Starby

Grymt tips! :-D

Linnéa

Snygg jacka!

Hur gör du för att få såna där lockar med ditt hår?

Besvara jätte gärna min fråga på min blogg om våldtäckt inom äktenskap - jag älskar alla svar jag kan få!!

med vänlig hälsning
Nealo.blogg.se

carro

Kul samarbete!! :)

Anonym

Hur kan man TYCKA att hon är blåst om hon hela tiden lyssnar på ljudböcker? 🤝 😁Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Stalker?

Din Kommentar: