Byggshop

- i betalt samarbete med ByggShop -
 
Ett lite annorlunda inlägg kanske, efter en lång tids tystnad här på bloggen. Men jag har nämligen ett samarbete med ByggShop vilket är väldigt lägligt i och med min flytt. Jag har äntligen börjat få i ordning på min nya lägenhet (vilket jag snart kommer att visa för er) men det är fortfarande en del kvar att göra som att skruva upp hyllor, tavlor osv på väggarna för att det ska kännas riktigt hemtrevligt. Samt att jag har några få flyttkartonger kvar att packa upp.
 
ByggShop har ett enormt utbud när det kommer till alla möjliga verktyg, byggmaterial och tillbehör till hemmet som verkligen kan komma till hands när man precis flyttat in i en ny lägenhet. Letar du t.ex efter en borrhammare så finns det där. Letar du efter en ny dörr, ett nytt kök, bad, heminredning, tillbehör till din trädgård eller nya fönster så finns det där.
 
Tur att jag har en händig pappa som hjälpt mig med att snickra ihop det mesta och skruva upp hyllor och sånt där som blir lite svårt att göra på egen hand. Att sätta ihop ikea-möbler är jag däremot en riktigt hejare på haha. Men jag lovar att ge er en update på mitt nya hem så snart som möjligt!
  


S

Ni är så fina! Saknar dig på sociala medier 💕

ajlimullersandvik.blogg.se

kom tillbaka med fler inlägg! <333 saknar dig. Jag läser dina inlägg i din dialekt XD

enna

Men så härligt!

Wallbergz

Det är så roligt att läsa din blogg för du har din egna stil på den. Har följt dig långt innan du flyttade till sthlm. Fortsätt med bloggen <3

Linda

Åh, gullig bild på er ^^

Sabina

Tråkigt att du kommer tillbaka efter 3 månader och då är det ett reklaminlägg

Stina

Vad snygg sminkning!

Paula

We Love you

Malin

Naw, lilla vovven då, så sötNamn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Stalker?

Din Kommentar: