en mysig promenad över isen ❄

Här om dagen var jag och en vän ute på en långpromenad med lilla Cosmos i den härliga vinter/vår solen. Vi gick från Östersunds centrum genom badhusparken över till Frösön (som ligger på andra sidan av storsjön ungefär, man går över en bro för att ta sig dit), där vi gick vidare en bit på gångvägen längst sjön och sedan promenerade vi tillbaks till stan rakt över isen.
 
Eftersom att solen hade legat på hela dagen och det var rätt blött och slaskigt ute blandat med snön så kändes det ju lite småläskigt att gå på isen då man aldrig riktigt vet hur tjock den är. På vissa ställen längre bort fanns öppet vatten. Men det var ändå en väldigt mysig promenad, och Cosmos som är helt tokig i att leka i snö tyckte att det var superkul! När vi kom hem fick han dock ta ett bad då han var helt lerig om både tassarna och magen efter allt slask och lera som fanns efter vägen haha...
 


Anita

Så goa bilder :D

Wilma

Men åh vilken gosig en <3

Fia

Vad mycket snö ni har! I Skåne är det 5 plusgrader och sol.

Mi

Vilka fina bilder med stadsmiljö i bakgrunden.

Natalie

Naw, vad söt din hund är. Syns att den njuter.

Stanley

helt främmande för mig att gå på is, här är aldrig så pass mycket is så man kan gå på den.
Måste vara en helt otrolig känsla.
Så otroligt söt hund du har!

Designtips

Söt jycke!

Madeleine

Kan du inte börja vlogga oftare? Visa din nya lägenhet och vardagsvloggar från Östersund? Mer klipp av din hund, kanske "What I eat in a day/week"? Det är nog många som saknar dina vloggar. Kram!

Henrik

Herregud vad söt hund du har.
Fryser det alltid till is på vintern?Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Stalker?

Din Kommentar: