Long time no see! Life update

Nämen hallå där!! Gud vad längesedan det var jag bloggade. Senast var liksom i Mars... haha. Men som ni nog märkt och förstått så har jag tagit en paus från mina sociala medier detta året för att fokusera på annat. Instagram uppdaterar jag dock rätt ofta (främst stories). Efter all skit som hände 2019 innan jag flyttade tillbaks till Östersund från Stockholm så tappade jag liksom lusten till det mesta. Och hela detta året har varit en kamp för mig att hitta tillbaks till mig själv och att komma på fötter igen, och jag har funderat väldigt mycket på vad jag vill göra med mitt liv. Sedan slog ju Covid-19 skiten ned som en bomb och gjorde detta året ännu jobbigare.
 
Sociala medier kommer nog alltid vara ett intresse för mig, främst att fota/filma och få dela med mig av det. Men jag klarar nog inte av att ha det som ett "heltidsjobb" längre, som jag haft tidigare i flera år. Dessutom har jag ju gjort detta i över 10 år, klart man blir less tillslut och vill testa något nytt. Jag vill utmana mig själv och utvecklas mer. Jag är less på att jobba hemifrån, sitta isolerad och ensam och prata med en kamera. Man blir ju knäpp tillslut haha.
 
Förhoppningsvis kommer jag snart börja plugga igen. Som ni kanske vet hoppade jag ju av gymnasiet för 100 år sedan för att fokusera helt på min blogg då, vilket jag idag med kvittot i hand är sjukt glad över att jag gjorde med tanke på hur långt det tog mig. Men nu när jag vill "sadla om" så vill jag gärna ha dom där betygen, och jag tror även att det är en väldigt bra tid för mig att fixa det just nu.
 
Jag tänkte hur som helst publicera några bilder som sammanfattar de senaste månaderna rätt bra så att ni får catcha upp lite 💕
 
Cosmos fick problem med analsäckarna och fick åka till veterinären och sedan gå med tratt runt huvudet i en vecka. Nu mår han jättebra dock! (bild från 30 juni)
Jag blev less på att ha löshår, så jag tog ur allt och klippte av mig håret. (bild från 23 juli)
Har fiskat MASSOR i Storsjön denna sommaren. (bild från 1 augusti)
Jag och min fina Linus. (bild från 17 augusti)
 
Btw, på fredag fyller jag 27 år 🎈🥂 TJUGOSJU! Haha herregud vad gammal jag börjar bli..


Jennie

Fin liten vovve

ph

fortfarande i 20-årsåldern dock ;)

S

Du är så vacker isabelle. Har saknat dina blogginlägg 💓

Sofia

Heja dig! Tack för updaten :) Följer dig gärna på din nya resa.

Carina

Har saknat dina inlägg.
Kul att börja plugga kanske, vad ska du plugga då?
Ser att du med gillar att fiska, vad fiskar du efter då?

ph

tänk de som får plugga med dig, lyckos dem ;)

Johanna

Heja Isabelle!

Jag är ett par år äldre än dig och har följt dig sedan du bodde i Östersund, innan flytten till Sthlm (jag själv är från södra Sverige men pluggade i Ösd då). Helt rätt att plugga upp betygen och vidare om du vill det. Utbildning är aldrig fel. Ta hand om dig och lycka till framöver⭐️

Gabriella

Kul att du blogga igen!Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Stalker?

Din Kommentar: