❄ god jul och gott nytt år i efterskott! osv

Hej hej hallå där. Inte lätt att hålla bloggen vid liv just nu märker jag hehe. Men som jag berättat i ett tidigare inlägg så uppdaterar jag mest när jag får "feeling" och inte för att jag längre "måste". Det dyker upp instagram- och blogginlägg när jag känner för det helt enkelt (mer på instagram dock @isabellestromberg). Youtube ligger fortfarande på hyllan men så småningom kanske det dyker upp något nytt även där. HÄR finner min förresten min youtubekanal.
 
Jag har jobbat med mig själv väldigt mycket sedan jag flyttade tillbaks till Östersund och jag tror nog att pausen från sociala medier har hjälpt mig mycket i det. Att hålla fokus på det verkliga och inre livet istället för att ständigt känna stress och prestationsångest över "den perfekta ytan" som man försökt att visa upp utåt. Vilket ofta bara varit en fasad.
 
Jag kommer att börja plugga snart, och den processen är redan i full igång. Förhoppningsvis börjar jag om bara någon månad. Självklart saknar jag Stockholm mycket och mina vänner där. Och vem vet vad som händer i framtiden? Kanske flyttar jag tillbaks när jag slutat studera. Time will tell 💕
 


Jennie

Fina vinterbilder och söt hund.

Sanna

Hoppas att det går bra för dig Isabelle - det förtjänar du verkligen.

Ta en dag i taget, fokusera på det som får dig att må bra och varje gång hjärnspöken kommer upp så ge dem ett långfinger.

Du verkar vara en fin person.

Stockholm kan verkligen vara en skitstad, speciellt om man känner sig ensam, vilsen och sensitiv.
Been there, done that...

Kram och lycka till!Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Stalker?

Din Kommentar: